Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μαραντόνα: Είμαι καθαρός έξι χρόνια

Μαραντόνα: Είμαι καθαρός έξι χρόνια
ΦΩΤΟ REUTERS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.12.2010 | 19:25

Στα δικαστήρια θα λύσει τις διαφορές του με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος απάντησε σχετικά με την εξάρτηση του από τα ναρκωτικά.

 
Ο "λεκτικός πόλεμος" μεταξύ των δύο ανδρών έχει ξεφύγει από τα επιτρεπόμενα όρια και γι' αυτό το λόγο είναι πολύ πιθανό πλέον να οδηγηθούν στο δικαστήριο. Αυτή ήταν και η τελευταία αντίδραση του Μαραντόνα μόλις ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του Γκροντόνα οι οποίες είχαν προσβλητικό περιεχόμενο και αναφέρονταν στα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Μαραντόνα με τα ναρκωτικά.

"Δεν πρόκειται να ξαναπαντήσω στον Γκροντόνα. Πλέον η υπόθεση περνάει στα χέρια των δικηγόρων μου. Ο συγκεκριμένος κύριος έχει χάσει κάθε έλεγχο" τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαραντόνα, για να συνεχίσει: "Έξι χρόνια είμαι καθαρός. Δεν έχω πιει ούτε ένα ποτήρι κρασί!".

Αυτή η δήλωση του Μαραντόνα προήλθε μετά από σχόλιο του Γκροντόνα που ανέφερε ότι: “Ο Μαραντόνα τη μία μέρα σε αγαπάει, την άλλη σε μισεί και όλοι ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό”.   Διαδώστε αυτό το άρθρο