Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μαραντόνα: Η ιστορία θα δείξει αν ο Μέσι είναι καλύτερος από μένα

Ο “μεγάλος” Ντιέγκο έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του για το δεύτερο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ρεάλ, ωστόσο απέφυγε να τον συγκρίνει με τον εαυτό του.
“To δεύτερο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ (σ.σ στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ) ήταν φανταστικό. Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης έμοιαζαν με μαριονέτες.
 
Όταν ξεκίνησε την κούρσα του με τη μπάλα στα πόδια, σημάδεψε τον Αλμπιόλ στα αριστερά αποκτώντας απέναντί του αβαντάζ ενός μέτρου, απέφυγε το κλείσιμο του Μαρσέλο και ολοκλήρωσε με θεϊκό τρόπο μπροστά από τον Κασίγιας που είχε καλύψει σωστά την εστία του”, ήταν η περιγραφή του γκολ του Λιονέλ Μέσι από τον Ντιέγκο Μαραντόνα , ο οποίος κλήθηκε από την εφημερίδα “Clarin” να δώσει απάντηση στο ερώτημα για το αν ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα τον έχει ξεπεράσει.
 
“Αυτή τη στιγμή ο Μέσι είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Ο Μαραντόνα είναι ο Μαραντόνα, ο Μέσι είναι ο Μέσι, τελεία. Εγώ έχω κάνει ήδη την καριέρα μου, ο Λέο γράφει τώρα ιστορία. Και είναι η ιστορία αυτή που θα αποφανθεί κάποια ημέρα για το ποιος ήταν ο καλύτερος.
 
Σε μερικούς αρέσει περισσότερο ο Μαραντόνα, άλλοι λένε τον Μέσι. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι και οι δύο είμαστε Αργεντίνοι που κατάφεραν να πετύχουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Από σεβασμό προς τον Λέο δεν λέω ότι αυτός είναι καλύτερος ή ότι εγώ είμαι καλύτερος, θα πρέπει να αφήσουμε ήσυχο τον Λέο. Τον αγαπώ πολύ, είναι ευχαρίστηση για μένα να τον βλέπω να παίζει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε