Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαραντόνα, Ροναλντίνιο και Τότι “μάγεψαν” στο φιλικό του Πάπα [pics, vids]

ΦΩΤΟ instagram.com/unitiperlapace/
ΦΩΤΟ instagram.com/unitiperlapace/

Με σύνθημα “Ενωμένοι για την Ειρήνη”, μεγάλες μορφές του ποδοσφαίρου αγωνίστηκαν στο Ολυμπιακό στάδιο της Ρώμης, προκειμένου να στείλουν ένα παγκόσμιο μήνυμα για ειρήνη και ευημερία στους ηγέτες, μέσω φιλικού που διοργάνωσε ο Βατικανό.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δέχθηκε φυσικά την πρόσκληση του συμπατριώτη του Πάπα Φραγκίσκου και φορέσει για μια ακόμη φορά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στα 55 του χρόνια!

 

 

Oggi ha vinto la Pace! Grazie Campioni! #hacerlapaz #unitiperlapace

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Uniti per la pace (@unitiperlapace) στις

Ο “Ντιεγκίτο” έδωσε τη δική του.. παράσταση, τόσο με τις πάσες και τα κοντρόλ του, όσο και με τον μικροτσακωμό που είχε με τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, μετά από ένα φάουλ που του έκανε.

 

Στην αναμέτρηση “για την Ειρήνη” που διοργάνωσε ο Πάπας συμμετείχαν -μεταξύ άλλων- και οι Φραντσέσκο Τότι, Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο Κάρλος, Αλνταΐρ, Καφού, Κλαούντιο Λόπες, Έρναν Κρέσπο, Μπλάνκο, Τζαμπρότα, Ρούι Κόστα, Κονσεϊσάο και Αμπιντάλ.

 

 

 

 

 

Μάλιστα, Μαραντόνα, Ροναλντίνιο και Τότι έκαναν… κολπάκια ε την μπάλα, με το κοινό να τους αποθεώνει! Τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν σε ιδρύματα για τα φτωχά παιδιά.

Για την ιστορία η ομάδα με τα λευκά επικράτησε 4-3 εκείνης με τα μπλε.

Μπλε ομάδα: Μοντραγκόν, Καφού, Αλνταΐρ, Μπουρντίσο, Καντέλα, Ταντέι, Καρμπόνε, Μάουρι, Μαραντόνα, Ντι Νατάλε, Τότι (Τσεν 46′).
Λευκή ομάδα: Μπισάρι, Τζαμπρότα, Μάρκες, Σάντσις, Αμπιντάλ, Ντάβιντς, Βερόν, Μπόγιαν, Ροναλντίνιο, Κρέσπο, Κανουτέ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε