Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μαρινάκης: Δεν παίρνεις καλούς παίκτες αν δεν δώσεις

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Για την ενίσχυση του ρόστερ του Ολυμπιακού με νέους ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι, οι οποίοι θα έχουν μεταπωλητική αξία έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τους επικεφαλής των συνδέσμων της θύρας 7.

Ο πρόεδρος των “ερυθρόλευκων”, αφού τόνισε πως με την επιλογή του Μίτσελ έγινε “μια οικονομική υπέρβαση για την εποχή, αλλά σημασία έχει να γίνει αυτό που είναι σωστό για την ομάδα”, τόνισε ότι “στον Ολυμπιακό δεν είμαστε περαστικοί, ούτε ήρθαμε για να βγάλουμε χρήματα”.

Ο Μαρινάκης αναφέρθηκε αρχικά στην πρόσληψη του Μίτσελ για τον οποίο είπε: “Θέλω να ξέρετε ότι η επιλογή Μίτσελ ήταν μια οικονομική υπέρβαση για την εποχή, αλλά σημασία πάνω απο όλα έχει να γίνει αυτό που είναι σωστό για τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ είναι ένας άνθρωπος που έχει και την ποιότητα και την προσωπικότητα να μας βοηθήσει. Ένας άνθρωπος που ξέρει τι σημαίνει νίκη και μεγαλείο και που μπορεί να καταλάβει τι είναι ο Ολυμπιακός. Για τα επόμενα, τουλάχιστον 2,5 χρόνια να καταλάβουν και οι παίκτες και όλοι ότι αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό της ομάδας. Στον Ολυμπιακό δεν είμαστε περαστικοί, ούτε ήρθαμε για να βγάλουμε χρήματα. Και ξέρω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι κοντά μας”.

Όσον αφορά τις αδυναμίες της ομάδας και ενίσχυση του δυναμικού, το αφεντικό της ΠΑΕ τόνισε: “Ότι χρειάζεται να γίνει το καλοκαίρι θα γίνει. Ήδη έχουμε εντοπίσει κάποιες θέσεις που χρειάζεται να δυναμώσουμε. Θα ξέρει και ο προπονητής μας την ομάδα μέχρι τον Ιούνιο και να είστε σίγουροι ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Δεν θέλουμε 35άρηδες που θα έρθουν εδώ να πάρουν σύνταξη. Θέλουμε νέους παίκτες που θα έχουν μεταπωλητική αξία. Έτσι λειτουργεί το ποδόσφαιρο παγκοσμίως. Δεν μπορείς να πάρεις πολλούς καλούς παίκτες αν δεν δώσεις και καλούς παίκτες.

Και ξαναλέω, εμείς δεν είμαστε εδώ για να βγάλουμε λεφτά, ούτε είμαστε περαστικοί. Το ότι ο Ολυμπιακός είναι πλέον ομάδα που είναι υπόδειγμα υγείας και ευρωστίας οικονομικά, είναι θετικό για όλους τους φιλάθλους μας και κυρίως εγγύηση για το μέλλον του Ολυμπιακού μας. Βλέπετε τι γίνεται γύρω μας”.

Και ο Μαρινάκης κατέληξε λέγοντας: “Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και με πολλές μετακινήσεις. Μέχρι τώρα ήσασταν υποδειγματικοί. Σας το έχω πεί πολλές φορές. Μαγκιά είναι να προστατεύεις αυτό που αγαπάς. Και εσείς προστατεύετε τον Ολυμπιακό. Θέλω να είστε και πάλι υποδειγματικοί και όλοι μαζί να κάνουμε ότι μπορούμε για να είναι όλο και περισσότερος κόσμος στα γήπεδα που παίζει ο Ολυμπιακός”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε