Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Μαρινάκης: Διώξτε τον Δαλούκα – Πιλάβιος: Εμείς αποφασίζουμε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού “απαίτησε” τη διαγραφή του Γιώργου Δαλούκα, στη συνάντηση που είχε με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, όμως ο πρόεδρος της ΕΠΟ απάντησε: Εμείς αποφασίζουμε για τους διαιτητές. 

Περίπου μία ώρα διήρκησε το ραντεβού Πιλάβιου – Μαρινάκη με θέμα τη διαιτησία. Εξερχόμενοι οι δύο άντρες μίλησαν στους δημοσιογράφους:

Μαρινάκης: “Μιλήσαμε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Συζητήσαμε και για τα παράπονα του Ολυμπιακού, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε το Σάββατο

Πιλάβιος : “Έχουν γίνει λάθη τις δύο πρώτες αγωνιστικές και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Σε θεσμικά θέματα παίρνουμε μόνοι μας αποφάσεις. Ειδικά για θέματα διαιτησίας εγώ έχω μάθει να έχω τα μάτια μου ανοιχτά και τα αυτιά μου κλειστά. Η σοβαρότητα των συναντήσεων δεν επιτρέπει να ανακοινώνουμε τι είπαμε. Το γραφείο μου είναι πάντα ανοικτό για οποιονδήποτε θέλει να με δει. Είμαι ανοικτός σε κάθε είδους συνάντηση. Αν επιθυμούν οι δύο πρόεδροι, οι τρεις ή οι πέντε ή όλη η Σούπερ Λίγκα να συναντηθούμε, γιατί όχι;”

Όταν ρωτήθηκε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού για τις δηλώσεις του Νίκου Πατέρα αρκέστηκε να πει: “Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα. Πιστεύω και ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει.”

Νωρίτερα Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης τα είπαν για περίπου δύο ώρες και χάραξαν τγ στρατηγική που θα ακολουθήσουν στο θέμα της διαιτησίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε