Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Μαρινάκης: Είμαστε καλύτεροι και θα νικήσουμε τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στη συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς, τους ζήτησε να μην αντιδράσουν σε τυχόν προκλήσεις και να στηρίξουν την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Μήνυμα νίκης στην ομιλία του Βαλβέρδε προς τους παίκτες.

Θα ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στον Παναθηναϊκό

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δείξει ότι σε πολλές περιπτώσεις γίνεται “ένα” με τους φίλους του Ολυμπιακού και γι’ αυτό παραμονές του μεγάλου ντέρμπι κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο βρέθηκε κοντά τους και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους.

Αφού αρχικά τους ζήτησε να είναι υποδειγματική η συμπεριφορά τους, όπως και σε όλα τα εκτός έδρας ματς μέχρι τώρα, εν συνεχεία αναφέρθηκε στο ντέρμπι λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός θα νικήσει αφού είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό.

Βαλβέρδε: Πρέπει να κερδίσουμε για τον κόσμο μας

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αφού πρώτα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ανατροπή στο Κλεάνθης Βικελίδης στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό:

“Μέχρι τώρα τα έχουμε πάει πολύ καλά. Θα πρέπει το Σάββατο να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε