Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Μαρινάκης: “Εμένα να χτυπάτε όχι τον Ολυμπιακό! Θα ενισχυθούμε κι άλλο”

Μαρινάκης: “Εμένα να χτυπάτε όχι τον Ολυμπιακό! Θα ενισχυθούμε κι άλλο”

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι θα τηρήσει την υπόσχεση των 20 τίτλων με τον Ολυμπιακό και συνέστησε στους αντιπάλους του να κάνουν υπομονή. Τόνισε ότι σε 15 ημέρες θα μιλήσει για την ενίσχυση της ομάδας και βγήκε μπροστά λέγοντας ” Όσοι έχουν αναλάβει ‘εργολαβία’ εναντίον του Ολυμπιακού, καλό θα είναι να χτυπούν εμένα και όχι τον Ολυμπιακό. Ζήτω ο Θρύλος”.

Εμφανώς χαρούμενος, αποφασισμένος, αλλά και αρκετά συγκινημένος, ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού και τόνισε ότι… δεν θαπάει πουθενά!

“Είμαστε υπερήφανοι που κατακτήσαμε το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα και το 44ο συνολικά. Δώσαμε απαντήσεις. Τα τελευταία επτά χρόνια ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η καλύτερη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη. Παρ’ όλο που φέτος μας έβαλαν πάρα πολλά εμπόδια στον στόχο του πρωταθλήματος, εμείς είμαστε δυνατοί και χαρούμενοι που κατακτήσαμε τον τίτλο. Να ξέρετε πως ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει και θα ενισχυθεί πολύ περισσότερο. Θα τα μάθετε όλα αναλυτικά εντός 15ήμερου.

Έχω δώσει μία υπόσχεση για 20 πρωταθλήματα. Καλό θα είναι οι αντίπαλοι να κάνουν υπομονή άλλα 13-14 χρόνια. Εγώ δεν πάω πουθενά, εδώ θα είμαι. Εδώ είναι το σπίτι μου, ο Πειραιάς είναι η πόλη που γεννήθηκα και που προσπαθώ να βοηθώ όσο μπορώ. Όσοι έχουν αναλάβει ‘εργολαβία’ εναντίον του Ολυμπιακού, καλό θα είναι να χτυπούν εμένα και όχι τον Ολυμπιακό. Ζήτω ο Θρύλος”, είπε το αφεντικό του Ολυμπιακού. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε