Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρινάκης: Κι εγώ αλλιώς ονειρεύομαι τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πρώτος απ’ όλους ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε ότι ονειρεύεται αλλιώς τον Ολυμπιακό, λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό από τη Λεβάντε. Παράλληλα εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη νέα κακή εμφάνιση της ομάδας του και τόνισε πως ο Μίτσελ έχει όλο τον χρόνο για να προχωρήσει σε διορθωτικές αλλαγές.

“Είμαι πολύ στεναχωρημένος για τον κόσμο. Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε 3-0 μετά από μία κακή εμφάνιση, αλλά και μία πολύ κακή διαιτησία. Δεν έχει σημασία, όμως, γιατί ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει και με κόντρα διαιτησία”, είπε αρχικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια τόνισε: “Το “Γ. Καραϊσκάκης” γέμισε, ο κόσμος ήρθε να στηρίξει αυτήν την ομάδα. Έχει δίκιο ότι ονειρεύεται αλλιώς τον Ολυμπιακό κι εγώ πρώτος απ’ όλους. Εδώ και 2,5 χρόνια που αναλάβαμε την ομάδα, έχουμε διαθέσει χρόνο, χρήματα και τη ζωή μας την ίδια. Έχει αλλάξει επίπεδο από τότε, κερδίσαμε αμέσως το νταμπλ και κάναμε πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη”.

Αναφερόμενος στον κόσμο του Ολυμπιακού είπε: “Θέλω να τον ευχαριστήσω που ήρθε να συμπαρασταθεί στην ομάδα. Είχαν σκοπό να αφιερώσω μία καλή εμφάνιση ή τη νίκη-πρόκριση σε αυτά τα παιδιά που την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψαν με πούλμαν και βαπόρια στη Βαλένθια, είδαν την ομάδα, έφυγαν με πούλμαν, πήγαν στην Ξάνθη και γύρισαν τη Δευτέρα. Επί μία εβδομάδα ταξίδευαν νύχτα-μέρα για τρεις ώρες ποδοσφαίρου και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Λυπάμαι πολύ που δεν τους ικανοποιήσαμε. Υπάρχει επόμενη μέρα, όμως, θα κάνουμε αυτό που πρέπει και ο Ολυμπιακός θα είναι ο νικητής”.

Τέλος είπε: “Eίναι λυπηρό που ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς ψυχή και έπιασε τόσο κακή απόδοση απέναντι σε μία ομάδα που έχει το 1/3 του μπάτζετ μας. Πρέπει να μας προβληματίζει αυτή η εμφάνιση και πιο πολύ τους παίκτες. Έχουμε νέο προπονητή, ο οποίος έχει όλο το χρόνο να κάνει διορθωτικές αλλαγές και θα τον στηρίξουμε”.

Αποκλεισμός με…κάτω τα χέρια και γιούχα στο Καραϊσκάκη!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε