Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μαρινάκης: Μαγκιά είναι να προστατεύεις την ομάδα σου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συναντήθηκε με αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών της ομάδας και τους συνεχάρη για τη στάση που έχουν δείξει μέχρι τώρα.

Με πολλές αλλαγές κόντρα στον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πολύ ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των φίλων του Ολυμπιακού στα εντός έδρας παιχνίδια αλλά και στα εκτός έδρας που έδωσαν το παρών.

Ο πρόεδρος των “ερυθρόλευκων” δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το ντέρμπι, ενώ τόνισε ότι επιθυμία του Ολυμπιακού είναι να υπάρχει ανταγωνισμός.

“Μαγκιά είναι να είσαι ήρεμος και να προστατεύεις αυτό που αγαπάς, δηλαδή την ομάδα. Αυτή είναι και η διαφορά των οργανωμένων του Ολυμπιακού με τους άλλους. Πέρα απο το ότι εμείς στον Ολυμπιακό είμαστε μια οικογένεια, εσείς ποτέ δεν θα στρεφόσασταν κατά της ίδιας της ομάδας. Ποτέ δεν θα κάνατε κακό στον Ολυμπιακό μας με όποιον και να είχατε κόντρα”

 
Για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε: “Αυτό που πρέπει όλοι μαζί να κοιτάζουμε είναι η επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε όνειρα και θέλουμε να πάμε παραπάνω. Γι’ αυτό θέλουμε να είναι ζωντανές και οι άλλες ομάδες, να υπάρχει ανταγωνισμός. Και γι’ αυτό παλεύουμε να μείνει ζωντανό το ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Είδατε ότι το βαθύ ρόστερ που έχει η ομάδα βοήθησε να έχουμε διαρκώς λύσεις παρά τους τραυματισμούς και τα αμέτρητα παιχνίδια! Είδατε για παράδειγμα πόσο πρόσφερε ο Αμπντούν σε Τούμπα και ΟΑΚΑ. Εμείς συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε την ενίσχυση της ομάδας μας για να είναι πρώτη στην Ελλάδα και να βάζει όλο και πιο ψηλούς στόχους στην Ευρώπη.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε