Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μαρινάκης: Μας πολεμάνε με λύσσα αλλά εμείς θα νικήσουμε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εμφανίστηκε αποφασισμένος να παλέψει κόντρα σε όλους και σε όλα, αναφέρθηκε σε ανενεργούς και αμέτοχους ενώ έστειλε μήνυμα ενότητας.

Ενωμένοι σαν…γροθιά στον Ολυμπιακό – Πίστη Βαλβέρδε για τον τίτλο

Θύρα 7: Το ποτάμι της οργής είναι έτοιμο να ξεχειλίσει

Με γραπτή του δήλωση ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι θα βρεθεί απέναντι σε όποιον προσπαθεί να βλάψει τον Ολυμπιακό, μίλησε για αλλοίωση του πρωταθλήματος και εμφανίστηκε ενωτικός.

Η γραπτή δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

“Για μια ακόμα φορά, χθές, γίναμε μάρτυρες μιας μεγάλης αδικίας σε βάρος του Ολυμπιακού. Μιας αδικίας που αλλοίωσε το αποτέλεσμα, αλλοίωσε (ξανά) τον βαθμολογικό πίνακα και πλήγωσε το ποδόσφαιρο στο σύνολο του. Για μια ακόμα φορά ζήσαμε την εχθρότητα ενός συστήματος που απο το καλοκαίρι πολεμά με λύσσα τον Ολυμπιακό.

Θέλω να ξεκαθαρίσω σε όλους τους τόνους ότι: Ο Ολυμπιακός, ενωμένος σαν γροθιά, με ασπίδα τον κόσμο του, συνεχίζει τη διεκδίκηση και των τριών στόχων του. Και όλοι πιστεύουμε ότι η ομάδα μας ΜΠΟΡΕΙ να τα καταφέρει!

Όσο δυνατά και αν είναι τα χτυπήματα των εχθρών μας και των υπηρετών τους, εμείς, θα είμαστε πιο δυνατοί! Το μέτωπο που έχουμε απέναντι μας είναι πλέον ορατό και η οργή του κόσμου μας μεγάλη.

Στηρίζουμε τον προπονητή και τους παίκτες μας, θα ενισχύσουμε άμεσα την ομάδα, θα γεμίσουμε το γήπεδο μας και όλα τα γήπεδα της Ελλάδας, ειρηνικά και μαζικά, θα δώσουμε μάχες για ισονομία σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα του Πρωταθλήματος. Και στο τέλος του δρόμου, θα φτάσουμε στους τίτλους που μας αξίζουν, γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα.

Επαναλαμβάνω όμως σε όλους τους οπαδούς μας και σε κάθε έναν από αυτούς ξεχωριστά: Είμαι εδώ και θα είμαι για πάρα πολλά χρόνια ακόμα. Ξέρετε όλοι ότι λατρεύω τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και το ποδόσφαιρο από μικρό παιδί. Δεν είμαι εκπρόσωπος, ούτε υπάλληλος, ούτε εκφραστής της απαξίωσης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, ούτε θα καταστώ ποτέ «ανενεργός» και «αμέτοχος» σε οποιαδήποτε μεγάλη δυσκολία ή πρόβλημα …

Και όποιος τολμήσει να αδικήσει τον Ολυμπιακό και την προσπάθεια μας για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο θα με βρίσκει πάντα απέναντι του…

Ξέρω τι χρειάζεται και θα το πράξω άμεσα…Είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, αποφασισμένοι για την Μεγάλη Νίκη.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε