Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαρινάκης: Μπορούμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αισιόδοξος για την πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε μετά την κλήρωση ο πρόεδρος των Πειραιωτών που τόνισε πως η ομάδα πρέπει να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ εξέφρασε την χαρά του που οι νταμπλούχοι συμμετέχουν και πάλι στους ομίλους του Champions League και πρόσθεσε:

«Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε. Όπως είχα πει και πέρσι, η Αγγλία, η Γαλλία και η Γερμανία διαθέτουν καλές σχολές ποδοσφαίρου και δύσκολες ομάδες. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε συνηθίσει στα δύσκολα και είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα από πέρσι, αρκεί οι παίκτες και ο προπονητής να δείξουν την αξία τους μέσα στο γήπεδο.

Σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, η ομάδα θα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και με τους οπαδούς μας μέσα στο «Καραϊσκάκης», πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προχωρήσουμε και να πάμε μπροστά»

Όσο για το αν η παρουσία του στο Μονακό για να παρακολουθήσει τη διαδικασία της κλήρωσης, σημαίνει και το πόσο σημαντική είναι η διοργάνωση για τον Ολυμπιακό;

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό. Για εμάς, όμως, είναι εξίσου σημαντικό να φτιάξουμε μια νέα ομάδα, να δουλέψουμε τις υποδομές και να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ και ότι προσπαθούμε για το καλύτερο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε