Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μαρινάκης: Ο Ολυμπιακός φαίνεται στα δύσκολα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αισιόδοξος για την εικόνα που θα παρουσιάσει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο πρόεδρος των “ερυθρόλευκων”.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε αρχικά στην κάμερα της ΝΕΤ: «Όταν είσαι στις καλύτερες 32 ομάδες της Ευρώπης δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι. Κληρωθήκαμε με ομάδες από τις καλύτερες σχολές της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δείξει το καλύτερό του πρόσωπο. Να δείξει ότι καλύτερο. Είμαστε αισιόδοξοι».
 
Σχετικά με το φιλικό με την Ίντερ τόνισε: «Κοιτάξτε να δείτε. Ήταν ένα ματς με δυσκολίες. Μείναμε από το 20ό λεπτό με 10 παίκτες. Το παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, εάν δεν είχαμε δεχθεί στο τέλος την ισοφάριση».
Από εκεί και πέρα είπε: «Η ομάδα μας θα παλέψει για το καλύτερο. Έχουμε παίκτες με πείρα και δυνατότητες που και μπορούν και θέλουν να πάνε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ».
 
Για το εάν ξεχωρίζει κάποια ομάδα ο Μαρινάκης επισήμανε: «Εγώ δεν θα ξεχωρίσω κάποια ομάδα. Δεν θα πω εάν η Άρσεναλ είναι καλύτερη της Ντόρτμουντ ή το αντίθετο. Τις θεωρώ όλες πολύ δυνατές ομάδες. Οι παίκτες μας θέλουν να αποδείξουν το τι αξίζουν. Θέλουμε να μας κάνουν χαρούμενος».
 
 
 
Κλείνοντας σχολίασε ότι «είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός στα δύσκολα ανταποκρίνεται. Φαίνεται στα δύσκολα. Είμαστε αισιόδοξοι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε