Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μαρινάκης: Ούτε μας αγγίζει, ούτε μας αφορά η υπόθεση των στημένων

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη του ίδιου ή της ομάδας του στην υπόθεση των “στημένων”, κάνοντας λόγο για επικοινωνιακά κέντρα που ρίχνουν “λάσπη”, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία αποδεικτικών στοιχείων. Παρουσιάστηκε ο Φέισα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχετικά με την υπόθεση των στημένων αγώνων που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο: “Η υπόθεση των στημένων αγώνων ούτε μας αφορά ούτε μας αγγίζει. Όσον αφορά στην πρόταση άσκηση δίωξης απέναντί μου δεν υπάρχει κανένα νέο στοιχείο. Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα, που ξεκίνησαν τον «πόλεμο» και είχαν πετάξει λάσπη τον Φλεβάρη κατά του Ολυμπιακού, τα ίδια ξεκίνησαν και τώρα το ίδιο πράγμα”.
 
Στη συνέχεια ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Λιούμπομιρ Φέισα: “Η σημερινή μεταγραφή αν μπείτε σε sites στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα διαπιστώσετε ότι είναι μια τεράστια μεταγραφή και για τον Ολυμπιακό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που τους ξέρει όλος ο κόσμος και οι υπάρχουν άλλοι που τους γνωρίζουν περισσότερο οι ειδικοί. Πέρσι, κάναμε μεταγραφές και στο αεροδρόμιο πήγαν μόνο δημοσιογράφοι και αυτοί οι παίκτες ήταν οι καλύτεροι στο πρωτάθλημα. Αυτή η μετγραφή έχει την υπογραφή του Βαλβέρδε, του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και του Μαθία. Είμαι σίγουρος ότι ξέρουν κάτι παραπάνω”.
 
Από την πλευρά ο 23χρονος Σέρβος που θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια τόνισε: “Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και μεγάλη τιμή που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για αυτή την ομάδα και τους οπαδούς της”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε