Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαρινάκης: Πάμε να το τελειώσουμε – Κλείστε στόματα που μιλούν αδικαιολόγητα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επισκέφτηκε τους παίκτες στην τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι, δεν τους μίλησε για πριμ αλλά τους ζήτησε να νικήσουν για τον κόσμο και την ιστορία.

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με δημοσίευμα-προβοκάτσια

Αφιέρωμα NewsIt: 50+1 χρόνια ντέρμπι “αιωνίων” στην έδρα των “ερυθρόλευκων”

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον Σωκράτη Κομινάκη πήγε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη ευκαιρία που έχουν να γράψουν ιστορία πετυχαίνοντας 15 νίκες στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στη διαιτησία, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές να νικήσουν ακόμη και τους διαιτητές.

“Βλέπω καλύτερη διάθεση σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Χαρήκαμε όλοι τη νίκη επί του Αρη αφού αποδείξατε ότι μπορούμε να γυρίσουμε αποτέλεσμα σε καυτή έδρα και με κακή διαιτησία. Αύριο δεν έχουμε άγχος. Αγχος έχουν οι άλλοι. Παίξτε δυνατά να τελειώσουμε. Να κλείσετε πολλά στόματα που μιλούν αδικαιολόγητα

Εσείς μου αφιερώσατε τη νίκη επί του Αρη. Τώρα θέλω δέκα φορές περισσότερο να αφιερώσετε τη νίκη στον κόσμο.

Δεν πρέπει να παρασυρθείτε από οποιαδήποτε πρόκληση των αντιπάλων. Ξέρετε τη δουλειά σας, είστε επαγγελματίες και να γνωρίζετε ότι στο καυτό Καραϊσκάκη και με τη μπάλα που παίζετε, ούτε οι διαιτητές μπορούν να σας σταματήσουν.

Μέχρι σήμερα έχετε κερδίσει όλα τα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη. Αύριο έχουμε το πιο σημαντικό. Κερδίστε το για να γράψετε ιστορία με 15 νίκες σε δεκαπέντε παιχνίδια. Βλέπω πολλούς ηγέτες εδώ, στο χέρι σας είναι να γράψετε ιστορία.

Δεν θα σας πω τίποτα για πριμ σήμερα. Θέλω μόνο να δώσετε αύριο, εσείς το πριμ στον κόσμο μας με την απόδοσή σας. Και μετά θα τα πούμε.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε