Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μαρινάκης: Παράδειγμα προς μίμηση οι οπαδοί μας!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με αφορμή την συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Μαρσέιγ, ο πρόεδρος των “ερυθρόλευκων” μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των φιλάθλων στο ματς με τους Γάλλους και τους ευχαρίστησε γι αυτό!
Ο Ολυμπιακός… χλωμιάζει, η πρόκριση ξεθωριάζει (ΦΩΤΟ)

Ο κ. Μαρινάκης χαρακτήρισε “…παράδειγμα προς μίμηση” την στάση των φίλων της ομάδας στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ και εξέφρασε την ελπίδα του σύντομα η ομάδα να ανταποδώσει με τις εμφανίσεις της στο γήπεδο.

 
Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:
 
“Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίησή μου και να ευχαριστήσω και πάλι τους φιλάθλους μας, οι οποίοι γέμισαν για μια ακόμα φορά το Καραϊσκάκη, για την θερμή συμπαράστασή τους στην ομάδα μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Μαρσέιγ, αλλά και για την άψογη συμπεριφορά τους.
 
Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ όταν θέλει μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, τόσο για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί, όσο και για την συμπεριφορά του.
 
Ελπίζω σύντομα η ομάδα μας, αγώνα με τον αγώνα να βελτιώσει όπως είναι λογικό την απόδοσή της, ανταποδίδοντας στους φιλάθλους μας τη στήριξη και την αψεγάδιαστη συμπεριφορά, καθώς άλλωστε ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη του δύναμη”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε