Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μαρινάκης: Προσπαθούμε να φέρουμε τον Φινμπόγκασον!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την προσπάθεια του Ολυμπιακού να ντύσει στα “ερυθρόλευκα” τον πρώτο σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος, Άλφρεντ Φινμπόγκασον επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, τον οποίο παρακολουθούμε εδώ κι έναν χρόνο. Θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε. Σε αυτή τη θέση κοιτάζουμε κι άλλους παίκτες, αλλά αυτός είναι από τους καλύτερους που εξετάζουμε», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στο «MEGA» για τον 25χρονο Ισλανδό φορ. 

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί πως έχει κάνει αρκετά για να ανέβει το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, απάντησε: «Σίγουρα έχουμε κάνει πολλά. Οπωσδήποτε υπάρχουν προβλήματα, αλλά στον Ολυμπιακό έχουμε προσφέρει πολλά, τόσο με τις ακαδημίες και τις σχολές ποδοσφαίρου μας, όσο και με τα συνεργαζόμενα ερασιτεχνικά σωματεία στον Πειραιά».

Τη φετινή σεζόν ο Φινμπόγκασον αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος με 29 γκολ σε 29 αγώνες, ενώ εχει φορέσει 21 φορές τη φανέλα της εθνικής Ισλανδία, έχοντας πετύχει 4 τέρματα.

Στη Χέρενφεν αγωνίζεται από το 2012 και έχει πετύχει συνολικά σε 62 αγώνες, 53 τέρματα, σκοράροντας δηλαδή κάτι λιγότερο από ένα γκολ (0.8) ανά αγώνα.

Λορένθο: Είμαι καλά στον Ολυμπιακό, αλλά…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε