Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαρινάκης: “Σεβασμός στον Παναθηναϊκό”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με “μέτρο” λόγω της οικονομικής κρίσης θα γίνουν οι μεταφραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. “Δεν μου αρέσουν αυτά που γίνονται στον Παναθηναϊκό”, τόνισε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, για τους κρίσιμους μήνες που ακολουθούν, τονίζοντάς ότι: “Το πρωτάθλημα για εμάς τώρα ξεκινάει. Μη σας ξεγελάει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό και το +5. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Να ξέρετε ότι Γενάρης και ο Φλεβάρης είναι οι πιο δύσκολοι μήνες”.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι δεν θα δαπανηθούν πολύ μεγάλα ποσά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς οι εποχές που διανύει η χώρα με την κρίση, αποτελούν πρόκληση σε όλα τα επόπεδα. “Μην περίμενετε τρελά ποσά για μεταγραφές. Στόχος μας είναι κυρίως Ελληνες ποδοσφαιριστές, αλλά και ξένοι που θα έρθουν σε καλή ηλικία και με διάθεση να προσφέρουν”.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού: “Πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Δεν μου αρέσουν αυτά που γίνονται στον Παναθηναϊκό. Είναι ο μεγάλος αντίπαλος και τον θέλουμε δυνατό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε