Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαρινάκης για Φορτούνη και ακαδημίες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επανέλαβε πως “σύντομα θα φορέσει τα ερυθρόλευκα και ο Φορτούνης”, ενώ αναφέρθηκε στην αναβάθμιση του Κοβάσεβιτς και το νέο πνεύμα των ακαδημιών. Συμφωνία με Οτσόα – Επαφές με Ντεγκρά.

Επιβεβαίωσε τις επαφές με Ολυμπιακό ο Ντεγκρά – “Κλεισμένος” ο Οτσόα

Μία μέρα μετά την προανεγγελία της μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη από τον Αστέρα Τρίπολης στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης επανέλαβε πως ο νεαρός επιθετικός θα πιάσει “λιμάνι”, μιλώντας στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των ακαδημιών της ομάδας.

 
Αναλυτικά, τα όσα είπε ο μεγαλόμετοχος και πρόεδρος του Ολυμπιακού:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι εδώ με τα παιδιά και τους γονείς τους. Χθες βράβευσα τρία παιδιά. Τα δύο που προέρχονται από τις ακαδημίες μας και παίζουν στην πρώτη ομάδα μας και τον Φορτούνη που ίσως να είναι μαζί μας σύντομα. Επιτυχία θεωρώ να είναι σε λίγα χρόνια να βραβεύσω έξι-επτά παιδιά που θα είναι από τις ακαδημίες και θα παίζουν στην πρώτη ομάδα. Θέλουμε τα πρωταθλήματα αλλά και παιδιά που θα πονάνε την ομάδα και θα τρέφουν συναισθήματα για αυτή. Ο Κοβάσεβιτς ανέλαβε τις ακαδημίες και σε λίγες ημέρες θα υπάρχουν και άλλες αλλαγές. Το σύστημα που θα παίζει η πρώτη ομάδα θα ακολουθούν και οι ακαδημίες και οι προπονητές – γυμναστές της πρώτης ομάδας θα είναι και στις ακαδημίες. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε