Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μαρινάκης για προπονητή, μεταγραφές και Αλαφούζο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ένα “τσουβάλι” ειδήσεις έβγαλε το γεύμα που παρέθεσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας. Διαβάστε τι είπε για προπονητή, μεταγραφές, ανανεώσεις, Παναθηναϊκό, Αλαφούζο, Γόντικα, στημένα και εκλογές.

Για το θέμα του προπονητή:

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως μέχρι τις αρχές Ιουνίου ο Ολυμπιακός θα έχει προπονητή, ενώ έδωσε την αίσθηση πως φαβορί στην παρούσα φάση είναι ο Πορτογάλος Ντομίνγκος Πασιένσα, ενώ στο παιχνίδι είναι τόσο ο Ουνάι Έμερι όσο και ο Μίτσελ. “Έχουμε ακούσει πολλά λόγια”, είπε για τον Ντομίνγκος, ενώ για τους άλλους δύο συμπλήρωσε: “Καλώς ή κακώς υπάρχουν δυσκολίες γιατί προτεραιότητα τέτοιων προπονητών δεν είναι ο Ολυμπιακός”.

Παράλληλα, ο διευθύνων σύμβουλος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, Γιάννης Βρέτζος αναφέρθηκε στην περίπτωση του Όλτρα, ο οποίος δεσμεύεται όμως συμβόλαιο στην Λα Κορούνια. Για τον Μαρτίνεθ της Γουίγκαν τονίστηκε πως θέλει να συνεχίσει στην Αγγλία.

Για μεταγραφές:

Από τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών επιβεβαιώθηκε το έντονο ενδιαφέρον για τον Πάουλο Μασάδο της Τουλούζ. “Ο Μασάδο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Μου αρέσει αρκετά. Είναι πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα αυτός ο ποδοσφαιριστής”, τόνισε χαρακτηριστικά. Ουσιαστικά, επιβεβαιώθηκε πως πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού στην καλοκαιρινή αγορά είναι η απόκτηση δύο ξένων μέσων εγνωσμένης αξίας.

Όσον αφορά την εγχώρια αγορά το ενδιαφέρον στρέφεται στον Βλαχοδήμο της Ξάνθης και στον Σκόνδρα του Ατρόμητο με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τονίζουν, όμως, πως δεν πρόκειται να ακολουθήσουν λογικές πλειστηριασμού. Παράλληλα ο Γιάννης Βρέντζος το ενδιαφέρον και για τον μικρό αδερφό του Βλαχοδήμο, Οδυσσέα, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα σε ομάδα της Γερμανίας.

Για τις ανανεώσεις:

Στην επιβεβαίωση πως οι “ερυθρόλευκοι” έχουν κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Όλαφ Μέλμπεργκ για να συνεχίσει στο “λιμάνι” προχώρησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως γίνονται συζητήσεις επίσης με τους Ιμπαγάσα, Μοντέστο και Πάντελιτς. “Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποιοι θα μείνουν”, τόνισε, δείχνοντας ωστόσο πιο… ζεστός για τον Σουηδό αμυντικό. Για αυτές τις περιπτώσεις ειπώθηκε επίσης πως “είναι ανεξάρτητες από το θέμα του προπονητή”.

Για τον Παναθηναϊκό και την πρωτοβουλία του Αλαφούζου:

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να μην ερωτηθεί και για εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. “Μακάρι να πετύχει και να προχωρήσει αυτό το πλάνο γιατί όλοι θέλουμε δυνατό και ανταγωνιστικό τον Παναθηναϊκό. Μόνο έτσι μπορούμε να προοδεύσουμε. Το ίδιο ισχύει για τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Άρη”, αποκρίθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος εξέφρασε την έκπληξή του για την πορεία του “τριφυλλιού” στο πρωτάθλημα. “Σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετώπισε, πήγε πολύ καλά. Βρεθήκαμε μάλιστα δύο φορές στο -5 και κάποια στιγμή το πρωτάθλημα δεν ήταν στα χέρια μας. Ο Παναθηναϊκός συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς απ’ όσους πήρε τη χρονιά του νταμπλ”.

Παράλληλα χαρακτήρισε πετυχημένο τον Δημήτρη Γόντικα συμπληρώνοντας: “Φέτος είχε ομάδα χωρίς χρήματα και έφτασε όσους βαθμούς είχε και η ομάδα του Παναθηναϊκού που κατέκτησε το νταμπλ. Είναι ακόμα μια απόδειξη πως τα χρήματα δεν κάνουν την ομάδα”.

Για την υπόθεση των στημένων:

Σε ερώτηση για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, ο Μαρινάκης χρησιμοποίησε τη λέξη “φούσκα” και δήλωσε ότι “το αν θα κινηθούμε νομικά, θα το δούμε όταν τελειώσει η ιστορία γιατί ζημίωσε τόσο τον Ολυμπιακό όσο και εμένα προσωπικά”. “Συκοφάντες του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν προσφέρουν τίποτα”, χαρακτήρισε δε τους Παύλο Γερουλάνο και Παναγιώτη Μπιτσαξή.

Παράλληλα για το θέμα της παραμονής του στην προεδρία της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ τόνισε: «Αν δεν αλλάξει ο Νόμος θα φύγω. Είναι νόμος-τερατούργημα και φτιάχτηκε από ανθρώπους που δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο»

Για τις εκλογές:

 Τέλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε την άποψη και για την εκλογική μάχη της 6ης Μαϊου: “Ο καθένας μπορεί να ψηφίσει ό,τι λέει η καρδιά του, κατανοώ την αγανάκτησή τους, αλλά θα προτιμούσα τα δύο μεγάλα κόμματα να συγκεντρώσουν πάνω από το 45% για να μπορεί να υπάρξει συνεργασία, να λυθούν συγκεκριμένα ζητήματα και προχωρήσουμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε