Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μαρινάκης και Κόκκαλης στο πλευρό του Ερασιτέχνη – Εκλογές στις 5 Νοέμβρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο μεγαλομέτοχος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός συναντήθηκαν και αποφάσισαν να βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη για να βγει από την δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει. Νέα διοίκηση στις 5 Νοέμβρη.

Οι δύο άνδρες θα βοηθήσουν όχι μόνο με χρήματα αλλά θα κινητοποιήσουν και άλλους ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες οι οποίοι αγαπάνε τον Ολυμπιακό.
 
 
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ οι Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης συζήτησαν κυρίως για το θέμα του Ερασιτέχνη, ο οποίος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, ενώ αναφέρθηκαν επίσης και στην πορεία της ομάδας μέχρι τώρα.

 
H απόφαση για εκλογές στις 5 Νοεμβρίου, πάρθηκε στο έκτακτο Δ.Σ., που συγκλήθηκε στα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Αλεξάνδρας, υπό τον Α’ αντιπρόεδρο, Γιώργο Γλου.


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου απέστειλαν στον παραιτηθέντα πρόεδρο Γιάννη Συγγελίδη την εξής επιστολή:

“Αγαπητέ Πρόεδρε, φίλτατε Γιάννη
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ. Φ. Π. που συνεδρίασαν σήμερα 12/10/2010 λόγω της παραίτησής σου από τη θέση του Προέδρου, αισθανόμαστε την ανάγκη να σου εκφράσουμε την λύπη μας για την παραίτησή σου.
Ταυτόχρονα και σεβόμενοι αυτή σου την απόφαση θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε θερμότατα για την συνεργασία που είχαμε αλλά κυρίως για το γεγονός ότι παρά τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν τελευταία, ο Σύνδεσμός μας συνέχισε την ένδοξη πορεία του διατηρώντας τα σκήπτρα σε όλα τα αθλήματα.
Παράλληλα και παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες δόθηκε περισσότερη έμφαση στις ακαδημίες , προσπάθεια που αν συνεχιστεί θα αποδώσει σίγουρα καρπούς.
Τονίστηκε επίσης και το κοινωνικό πρόσωπο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ. Φ. Π. με πρωτοβουλίες κυρίως κατά της βίας η οποία είχε και αποτελέσματα αφού δεν δημιουργήθηκαν, παρά τις προκλήσεις, βιαιότητες κατά τους αγώνες των ομάδων μας.
Γι αυτούς τους λόγους αγαπητέ Γιάννη πρέπει να είσαι υπερήφανος για την δίχρονη θητεία σου στην θέση του προέδρου του Συνδέσμου μας , όπως υπερήφανοι νιώθουμε κι εμείς που πορευτήκαμε μαζί σου. Είσαι και εσύ και η οικογένειά σου κεφάλαιο για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που έχει συμβάλλει για το μεγαλείο του μεγαλύτερου και ενδοξότερου συλλόγου της Ελλάδας”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε