Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Μαρινάκης προς Φέτφα: Παίξε μεγάλη μπάλα στον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρόεδρος των “ερυθρόλευκων” εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στον Γιάννη Φετφατζίδη και του ζήτησε να γίνει καλύτερος ώστε να μπορέσει να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έκρυψε την αδυναμία που έχει στον Γιάννη Φετφατζίδη κατά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του παίκτη με τον Ολυμπιακό το οποίο λήγει το 2016.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε από τον νεαρό ποδοσφαιριστή να γίνει καλύτερος και να τον “αναγκάσει” στο τέλος της χρονιάς να τον ξαναφωνάξει για να του προσφέρει ακόμη καλύτερο συμβόλαιο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως αναφέρει ο Γαύρος, είπε:

“Ξέρεις πολύ καλά πόσο σε πιστεύω και πόσο πολύ σε στηρίζω και σε έχω στηρίξει. Θέλω όμως να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Θέλω να γίνεις καλύτερος, να παλέψεις, να δουλέψεις σκληρά. Θέλω να παίξεις μεγάλη μπάλα στον Ολυμπιακό. Είναι προσωπικό μου στοίχημα να καθιερωθείς.

Είσαι ο πρώτος νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής που έπαιξε στον Ολυμπιακό από την ημέρα που ανέλαβα τη διοίκηση της ομάδας, για αυτό θέλω να παίξεις σε εμάς και να με αναγκάσεις το καλοκαίρι να σε φωνάξω πάλι εδώ, για να κάνουμε και νέο συμβόλαιο.”

Από την πλευρά του ο Γιάννης Φετφατζίδης τόνισε: 

“Πρόεδρε, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ με σιγουριά είναι ότι θα τα δίνω όλα και στους αγώνες και στις προπονήσεις. Θα αναγκάσω τον προπονητή να με χρησιμοποιήσει. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και θα προσπαθήσω ακόμη πιο σκληρά. Θέλω να σας δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε και θα κάνω τα πάντα για να δείξω ότι μπορώ να παίξω στον Ολυμπιακό.”

Ανανέωσε ο Φετφατζίδης!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε