Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Μαρινάκης προς Βαλβέρδε: “Πάρε ο,τι θες”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιστρέφει και θέλει να φτιάξει ένα “οικοδόμημα” που θα πρωταγωνιστήσει. Το “ελεύθερο” πήρε απο τον Β.Μαρινάκη για να αποκτήσει τους παίκτες που θέλει.
Οι πολύωρες συζητήσεις που είχε ο 43χρονος εφοπλιστής με τον Ισπανό τεχνικό απέδωσαν “καρπούς”, με τον Βαλβέρδε να πάιρνει τις εγγυήσεις που ήθελε, για να έρθει ξανά στον Ολυμπιακό, για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια.

“Δες την ομάδα πρώτα και ο,τι θέλεις θα το έχεις”, φέρεται να του είπε ο μεγαλομέτοχος των “ερυθρόλευκων”, κάτι που για έναν προπονητή σαν τον Βάσκο έχει σημασία, καθώς η φιλοσοφία του περιλαμβάνει το “χτίσιμο” μιας ομάδας που θα κάνει σταθερά βήματα, μέχρι την επιτυχία.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να ενισχύσει τον Ολυμπιακό σε τρείς συγκεκριμένες θέσεις. Θέλει έναν αμυντικό μέσο, έναν επιθετικό και έναν τερματοφύλακα.

Το ραντεβού που οδήγησε στην μεγάλη επιστροφή

Στο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη το παρών έδωσαν από πλευράς Ολυμπιακού οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Σωκράτης Κομινάκης και Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ενώ από την πλευρά του Ισπανού τεχνικού το παρών έδωσαν ο μάνατζερ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ και ο ίδιος ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το νέο συμβόλαιο του Βαλβέρδε θα είναι 1+1 με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Βάσκος προπονητής θα έρθει στην Ελλάδα την Δευτέρα και την Τρίτη θα ανακοινωθεί και επίσημα.
 
Αξίζει να αναφερθεί πως ο Βαλβέρδε είχε αρνηθεί αρχικά λόγω του σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, αλλά η παρουσία και οι εγγυήσεις του ίδιου του αφεντικού του Ολυμπιακού στο ραντεβού άλλαξαν τα δεδομένα και τον έπεισαν να επιστρέψει στο λιμάνι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε