Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαρινάκης σε Κάκο: Αλλοίωσες το αποτέλεσμα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Έξαλλος ήταν μετά το τέλος του ντέρμπι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού. Κατέβηκε στα αποδυτήρια και αφού μίλησε στους παίχτες τα “έχωσε” στον διαιτητή της αναμέτρησης, Τάσο Κάκο.

Μετά τo τέλος της αναμέτρησης ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατευθύνθηκε στο καμαράκι των διαιτητών για να μιλήσει στον Κάκο και τους βοηθούς του.

Μαζί του ήταν και ο Δημήτρης Γόντικας, ώστε να υπάρχει και εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού σε αυτή την… επίσκεψη. Ο Μαρινάκης αρχικά είπε στον Κάκο ότι “έκανες πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο και αλλοίωσες το αποτέλεσμα”. Στην συνέχεια ρώτησε “ποιος είναι ο επόπτης Ακρίβος” και όταν ο συγκεκριμένος βοηθός του είπε “εγώ”, απάντησε ότι “έκανες πολύ κακό παιχνίδι και πολλά λάθη”.

Στην συνέχεια, ο μεγαλομέτοχος των “ερυθρολεύκων” μιλώντας στον Κύρο Βασσάρα που ήταν παρατηρητής διαιτησίας ανέφερε ότι “έτσι δεν πάμε πουθενά”! Φεύγοντας από το Ολυμπιακό Στάδιο ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερα, ενώ μίλησε και πάλι για την διαιτησία.

Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Είμαι περήφανος που μπροστά σε τόσους Παναθηναϊκούς πανηγύρισα το γκολ της ομάδας μου» τόνισε αρχικά ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε λάθη αλλά θέλω να δω τις φάσεις για να είμαι σίγουρος. Δέχτηκα τηλεφωνήματα για λάθη διαιτητικά. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα”.
 
Σε ερώτηση για ποιον λόγο στο 69’ σηκώθηκε από τα επίσημα και πήγε στο μπουθ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: “Δεν αναγκάστηκα να φύγω. Δεν με επηρρέασε ότι έγινε εκεί. Απλά δεν μπορούσε να αναπνεύσω λόγω του δακρυγόνου”.
 
Τέλος όταν ρωτήθηκε γιατί δεν δέχτηκε το κάλεσμα Πατέρα να δουν μαζί το παιχνίδι επισήμανε: “Κάθισα αρκετά κοντά του και αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ τα προηγούμενα χρόνια. Δεν υπήρξαν προβλήματα και όλα πήγαν ήρεμα. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι από την φιλοξενία του Παναθηναϊκού”.

Νωρίτερα ο Μαρινάκης επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας του και στην ομιλία του προς τους παίκτες είπε: “Συγχαρητήρια για το πρώτο ημίχρονο. Τα πήγατε πολύ καλά όμως στην συνέχεια πέσατε. Πρέπει να δούμε στην τηλεόραση κάποιες φάσεις για τις οποίες ίσως να έχουμε αδικηθεί. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Είμαστε πρώτοι και θέλουμε το πρωτάθλημα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε