Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Μαρινάκης σε Πιλάβιο: “Να μην αδικηθεί ξανά ο Ολυμπιακός”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο ισχυρός άνδρας της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, στο περιθώριο του αγώνα της Εθνικής με την Γεωργία, στην οποία του εξέφρασε τα παράπονα του για την διαιτησία και τόνισε πως δεν θα ανεχθεί στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.

Είναι γνωστή εδώ και μέρες η δυσαρέσκεια του Βαγγέλη Μαρινάλη για τις αποφάσεις του διαιτητή στην αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής με τον Ηρακλή στο “Καυτανζόγλειο”. Ο νέος μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού βρήκε την ευκαιρία να τα πει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, στο περιθώριο του αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με την Γεωργία στο “Γ. Καραϊσκάκης”.
 
 
Ένα μόνο θέλω εγώ. Να μην αδικηθεί η ομάδα μου, ο Ολυμπιακός. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο”, είπε ο κ. Μαρινάκης στον κ. Πιλάβιο και πρόσθεσε:

“Εμείς δεν θέλουμε να μας ευνοούν οι διαιτητές, αλλά ούτε και να μας αδικούν. Το έχω πει από την πρώτη μέρα που ανέλαβα ότι θέλουμε διαιτησίες 50-50”. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας φέρεται να μην είχε την ίδια άποψη για το ματς του προηγούμενου Σαββάτου. Σε ό,τι αφορά συνολικά το θέμα της διαιτησίας, στην ΕΠΟ εκτιμούν ότι φέτος θα εφαρμοστεί το 50-50 για όλους.

Εν τω μεταξύ, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα συνάντηση των δύο ανδρών, πιθανότατα εντός της εβδομάδας, προφανώς λόγω και της νέας ιδιότητας του Μαρινάκη ως προέδρου της Σούπερ Λίγκας. Σε αυτή τη συνάντηση θα συζητηθούν αναλυτικά όλα τα θέματα που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε