Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μαρινάκης σε Ζαρντίμ – “Πάρε όποιο δεκάρι θες”!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Διατεθειμένος να… σπάσει τα ταμεία για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του νέου προπονητή της ομάδα εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε γεύμα που ακολούθησε την παρουσίαση του Πορτογάλου. Τι ειπώθηκε για την Εθνική ομάδα.

Μετά το τέλος της παρουσίασης του Λεονάρντο Ζαρντίμ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού γευμάτισαν σε ψαροταβέρνα του Πειραιά με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζαρντίμ μιλώντας για τα σχέδια του τόνισε: «Το πρώτο πράγμα που θέλω είναι να μελετήσω καλά τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν. Να τους αναλύσω έναν έναν και μετά να βγάλω ένα πλάνο για τις προσθαφαιρέσεις που χρειάζονται ώστε να είμαστε υπερπλήρεις»,.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των “ερυθρόλευκων” είπε: «Πάρε όσο χρόνο θέλεις. Δες τι χρειάζεσαι και εμείς είμαστε εδώ. Δεν υπάρχει καμιά βιασύνη. Και για “10άρι” διάλεξε όποιον νομίζεις και θα τον αποκτήσουμε».

Από την κουβέντα δεν έλειψαν και οι αναφορές στην Εθνική ομάδα και την παρουσία της στο Euro 2012. «Δεν έχει σχέση η Εθνική με τον Ολυμπιακό. Εμείς παίζουμε επιθετικά», είπε κάποια στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να απαντήσει ο Πορτογάλος: «Το έχω καταλάβει ακόμη και από τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ που είδα. Επίσης, βλέπω ότι η Εθνική ομάδα της Ελλάδας είναι αργή. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα γρήγορη που θα είναι πολύ πιεστική μπροστά και θα δημιουργεί επιθέσεις με την ταχύτητα της».

Οριστικά ερυθρόλευκος ο Μανωλάς!

Ζαρντίμ: Θα έρθουν οι νίκες και ο κόσμος θα μας αγαπήσει

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε