Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαρινάκης στους οπαδούς:”Περιμένω και εγώ να δω καλό ποδόσφαιρο”

Μαρινάκης στους οπαδούς:”Περιμένω και εγώ να δω καλό ποδόσφαιρο”

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τους οργανωμένους οπαδούς της “Θύρας 7” και αναφέρθηκε  στις αποδοκιμασίες στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αποκάλυψε πως την Πέμπτη θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, ενώ για τον Ζαρντίμ τόνισε πως “έχει γίνει ότι έχει γίνει ότι είναι δυνατόν να στηριχθεί. Περιμένω και γω να δώ αποτελέσματα και καλό ποδόσφαιρο”.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε μεταξύ άλλων για:

Την παρουσία των οπαδών στα εκτός έδρας ματς: “Θέλω να ξέρετε ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την παρουσία σας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ήσασταν υποδειγματικοί και θέλω να συνεχίσετε έτσι. Και να ξέρετε ότι θέλω να είστε παντού δίπλα στην ομάδα”!

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: “Να ξέρετε ότι για όποια λάθη έγιναν το καλοκαίρι, είμαστε εδώ και ασχολούμαστε 24 ώρες το 24ωρο με τον Ολυμπιακό μας και όποια διόρθωση ή προσθήκη χρειαστεί, θα γίνει.”

Για τις αποδοκιμασίες στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: “Η ομάδα έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ με νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θέλουν την απόλυτη στήριξη μας. Ούτε εμένα μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε με τον Αστέρα Τρίπολης. Αλλά αν θέλουμε να αποδοκιμάσουμε να μη το κάνουμε όταν αγωνίζονται οι παίκτες. Ας περιμένουμε τη λήξη. Ελπίζω τέλος πάντων ότι δεν θα χρειαστεί να υπάρξουν αποδοκιμασίες ξανά και η ομάδα θα προσφέρει το θέαμα που όλοι θέλουμε”.

Για την άμυνα: “Έγινε πολύ κουβέντα για την αμυντική γραμμή αλλά είδατε ότι ήδη αρχίζουν και δένουν Κοντρέρας και Μανωλάς και αυτό πρέπει να σημειωθεί”.

Για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ: “Μέχρι στιγμής έχει γίνει ότι έχει γίνει ότι είναι δυνατόν να στηριχθεί ο προπονητής. Απο εκεί και πέρα περιμένω και εγώ αποτελέσματα -που τα έχουμε στην Ελλάδα- και βέβαια καλό ποδόσφαιρο. Επίσης θέλω να έχουν όλοι στο μυαλό τους το πνεύμα του Ολυμπιακού. Ολυμπιακός είναι ΕΠΙΘΕΣΗ. Τον Ολυμπιακό τον μάθαμε και τον λατρέψαμε για αυτό που είναι. Ορμή, επίθεση και τσαμπουκάς. Και κανένας δεν μπορεί να αλλοιώσει αυτό το χαρακτήρα”.

Τέλος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποκάλυψε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα πάει στο Ρέντη και θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.

“Την άλλη Πέμπτη θα πάω στο Ρέντη και θα εξηγήσω στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι θέλω ΝΙΚΕΣ σε όλα τα παιχνίδια. Θέλω όσες και να είναι οι διαφορές, όσο και αν κάποιοι μας έχουν ανακυρήξει ήδη πρωταθλητές, να ματώνουν στο γήπεδο, να δίνουν τα πάντα για αυτούς που απο το υστέρημα τους πληρώνουν για να έρθουν να μας δουν στο γήπεδο. Ε, και για να έρθει κάποιος στο γήπεδο, πρέπει να πάιζεις και καλή μπάλα. Απλό είναι”…, ενώ όσον αφορά την συνέχεια τόνισε:

“Η διαφορά μας με τους άλλους είναι ότι εμείς είμαστε οικογένεια. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Πρέπει λοιπόν να στηρίξουμε την ομάδα μας. Όλοι είναι απέναντι μας και εμείς πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι απο ποτέ. Και εγώ, το ξέρετε, είμαι εδώ και θα κάνω ότι χρειαστεί για τον Ολυμπιακό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε