Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μαρίνος: Δεν βλέπουμε κάποια εξέλιξη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στην κρίση που περνάει ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε ο Στέργος Μαρίνος που μίλησε και για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου στη NOVA:

Για την κρίση που περνάει ο Παναθηναϊκός:

Η πραγματικότητα είναι ότι η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο, αλλά και στην Παιανία το νιώθουμε. Είναι πολύ σημαντικό σε αυτές τις στιγμές, να βρούμε ξανά τη δύναμη μας. Δεν ξέρω ποια θα είναι η λύση που μπορεί να έρθει από πάρα πολλούς ανθρώπους και καταστάσεις. Όμως αυτό που φέρνει ηρεμία σε μια ομάδα, είναι η επιστροφή στις νίκες. Αυτό θα μπορούσε να επουλώσει κάποιες πληγές.

Για τα αίτια της αγωνιστικής καθίζησης των Πράσινων:

Σίγουρα δεν υπάρχει μόνο ένα πράγμα. Είναι πάρα πολλά, ειδικά σε τέτοιες ομάδες είναι σαν αλυσίδα. Όταν σπάσει ένας κρίκος… Κάποια πράγματα συνδέονται. Δεν μπορούμε να πούμε ότι φταίει μόνο η διοίκηση, ο προπονητής ή μόνο οι παίκτες. Είναι το σύνολο… Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να προχωρήσουμε μπροστά. Κάποιες στιγμές μπορεί ο σύλλογος να μην κατακτήσει τίτλους, άλλες φορές κατακτά. Το σημαντικό είναι να εξελίσσεται προς το καλύτερο. Και αυτό είναι που λείπει αυτή τη στιγμή από τον Παναθηναϊκό. Δεν βλέπουμε κάποια εξέλιξη.

Για το αν περιμένει θετική αντίδραση από τους συμπαίκτες του στον αγώνα με τον Ατρόμητο:

Δεν υπάρχει άλλη λύση, πρέπει να αντιδράσουμε. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Ατρόμητος είναι σε καλή κατάσταση, προέρχεται από νίκες. Είναι μια καλή ομάδα, που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Πρέπει δείξουμε πάθος και θέληση για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που είναι σημαντικοί.

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα:

Υπάρχει και πίεση… Και από τις προπονήσεις μπορώ να το πω, γιατί υπάρχει αβεβαιότητα και κάτι σημαντικό- που βγαίνει και μέσα στο γήπεδο- είναι ότι δεν απολαμβάνουμε τόσο αυτό που κάνουμε. Αυτό πρέπει να επανακτήσουμε, γιατί είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα. Γιατί αν ο παίκτης απολαμβάνει αυτό που κάνει, θα φανεί στο γήπεδο και θα αποδώσουμε πολύ καλύτερα.

Για το αν φοβάται ότι ο Παναθηναϊκός θα εμπλακεί σε. περιπέτειες και θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό:

Μαθηματικά όλα είναι πιθανά. Όμως μερικές φορές, αντί να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο, καλύτερα να το βλέπουμε μισογεμάτο. Πρέπει να κοιτάξουμε προς τα πάνω. Η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε σε δύσκολη θέση, υπάρχει αυτή η περίπτωση να μπούμε σε περιπέτειες. Αλλά κοιτάμε προς τα πάνω. Είμαστε πέντε βαθμούς μακριά από την ζώνη των πλέι οφ και αυτό θα κοιτάξουμε ως στόχο. Δεν μπορούμε να κοιτάμε τον υποβιβασμό. Είμαστε ο Παναθηναϊκός.

Για το μέλλον του στην ομάδα, αφού το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του:

Αυτό που σκέφτομαι είναι το παρόν, να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η ομάδα, να πάρω κάποια παιχνίδια και θα δούμε για το μέλλον μου.

Έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό ο Βαζέχα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε