Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Μάρκο μια απ΄τα ίδια – Ντιόγκο απ΄ τα παλιά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με κορυφαίο τον Ντιόγκο και τον Πάντελιτς να φτάνει τα 16 γκολ στη σεζόν, ο εμφανώς βελτιωμένος Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Εργοτέλη και μείωσε στους δύο βαθμούς την διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Με 9 παίκτες τελείωσαν το ματς οι Κρητικοί.

Το LIVE του αγώνα

Οι “ερυθρόλευκοι” επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις και ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Παρόλαυτα λόγω της αστοχίας, κυρίως, του Πάντελιτς στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Με τον Ντιόγκο να θυμίζει τον παίκτη που είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα και τον Μανιάτη να πραγματοποιεί ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση το γκολ φαινόταν θέμα χρόνου. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε στο 58ο λεπτό, όταν μετά την σέντρα του Αμπντούν και το γύρισμα του Μαρκάνο ο Πάντελιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 10 φετινό του γκολ στο πρώτάθλημα και 16ο σε όλες τις διοργανώσεις. Στην ακριβώς προηγούμενη φάση ο Χίμπλινγκερ είχε δει σωστά την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Κάκο και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Σα να μην έφτανε αυτό στον Νίκο Καραγεωργίου στο 60ο λεπτό ο Εργοτέλης έμεινε με 9 παίκτες καθώς ο Μπουχαλάκης αποβλήθηκε ορθώς αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Αμπντούν. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ από τους “ερυθρόλευκους”. Σέντρα ξανά από τον Αμπντούν, κεφαλιά του Μέλμπεργκ και 2-0 για το πρώτο φετινό γκολ του Σουηδού.

Από και και έπειτα το ματς δεν αντέχει σε κριτική καθώς οι Πειραιώτες με δύο παίκτες περισσότερους έβγαζαν ευκαιρία σχεδόν κάθε δύο λεπτά. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Φετφατζίδης μετά από εξαιρετική προσπάθεια στο 90ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός μείωσε στους δύο την διαφορά του από την κορυφή μετά από ένα ματς που αφήνει πολλά θετικά συμπεράσματα στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βαλβέρδε):
Μέγιερι, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ (83’ Παπάζογλου) , Ιμπαγάσα (69’ Μακούν), Πάντελιτς, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Ντιόγκο, Αμπντούν (73’ Φετφατζίδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Καραγεωργίου):
Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Δάρλας (51’ Γιαλούσης), Λεάλ, Κατσικοκέρης, Μπουχαλάκης, Κυριακίδης, Ολίσε, Μπούντιμιρ (62’ Γιοβάνοβιτς), Σασιασβίλι (55’ Τζανακάκης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε