Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαρτυρίες “σοκ” από τους παίκτες της ΑΕΚ – “Δεν έχουμε να φάμε”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απίστευτες καταγγελίες και εξομολογήσεις που σοκάρουν από τους παίκτες της ΑΕΚ στους οπαδούς που έχουν καταλάβει τα γραφεία της ομάδας στα Σπάτα. “Δεν έχουμε λεφτά να φάμε, προπονούμαστε σαν τα γουρούνια”.

Την ευκαιρία να απαντήσουν σε όσα τους καταλόγισε πρόσφατα ο Έβαλντ Λίνεν αλλά και να δώσουν στους οπαδούς να καταλάβουν την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι παίκτες της ΑΕΚ.

Τα γραφεία της ομάδας στα Σπάτα είναι υπό κατάληψη από τους οργανωμένους οπαδούς της Original
και κατά την προσέλευση τους για την προπόνηση οι ποδοσφαιριστές μίλησαν μαζί τους

“Πολλές φορές κάνουμε προπόνηση σαν τα γουρούνια. Λες και είμαστε στα χωράφια των παππούδων μας στο χωριό. Στις τελευταίες προπονήσεις την περισσότερη ώρα βγάζουμε τις λάσπες από τις τάπες παρά προπονούμαστε”, ήταν μερικές από τις χαρακτηριστικότερες ατάκες των ποδοσφαιριστών.

Πολλοί νεαροί παίκτες έχουν ουσιαστικό πρόβλημα επιβίωσης καθώς τα 500 ευρώ -που δεν εισπράτουν κάθε μήνα- τους φτάνουν ίσα ίσα για τα διόδια και τις βενζίνες που χρειάζονται για να πάνε στα Σπάτα να προπονηθούν.

“Το πρόβλημα είναι τεράστιο. Τα παιδιά που έχουν γονείς στην Αθήνα είναι τυχερά γιατί συντηρούνται από την οικογένεια τους. Βρίσκουν ένα πιάτο φαγητό. Για τους υπόλοιπους μικρούς η κατάσταση είναι τραγική. Αναγκάζονται να τρώνε ό,τι υπάρχει διαθέσιμο σε αλυσίδα με έτοιμα φαγητά με την οποία συνεργάζεται η ΠΑΕ. Και δυστυχώς αυτά τα φαγητά δεν είναι τα κατάλληλα και σίγουρα δεν είναι όσα μας λέει ο διατροφολόγος της ομάδας”, έλεγαν μεταξύ άλλων οι ποδοσφαιριστές, απαντώντας ουσιαστικά στην αναφορά που είχε κάνει ο Λίνεν μετά το ματς με τον Πανθρακικό λέγοντας πως αρκετοί δεν προσέχουν την διατροφή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε