Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Μαρτύρησε”! Για… λύπηση ο Παναιτωλικός, τον διέλυσε ο Πανιώνιος στο Αγρίνιο

“Μαρτύρησε”! Για… λύπηση ο Παναιτωλικός, τον διέλυσε ο Πανιώνιος στο Αγρίνιο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η έκφραση… βαριά ήττα, δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που έγινε στο Αγρίνιο. Ο Πανιώνιος “πετούσε φωτιές” κόντρα στην τραγική άμυνα του Παναιτωλικού και τον “τσάκισε” με 5-1 – Το ότι στο 24′ το σκορ ήταν 0-4 ίσως να μπορεί να μας δείξει το “πάρτι” που έστησαν οι “Νεοσμυρνιώτες

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

 Η αναμέτρηση ξεκίνησε με… ψυχρολουσία για τον Παναιτωλικό, που ερχόταν από τη βαριά ήττα με 5-1 στην Καλλονή! Οι “κυανέρυθροι” είχαν ιδανική εκκίνηση, βρήκαν σαστισμένη την άμυνα των γηπεδούχων και μέσα σε ένα δεκαπεντάλεπτο έφτασαν στο 3-0, με ισάριθμες αντεπιθέσεις. Η.. όμορφη βραδιά άρχισε για τους φιλοξενούμενους στο 7′, με τον Βιγιάλμπα να νικά τον Μπεχεράνο για το 0-1. Ο “εφιάλτης” για την ομάδα του… υπηρεσιακού Νταλακούρα συνεχίστηκε στο 10′, με τον Μπουμάλ να διπλασιάζει τα τέρματα των Νεοσμυρνιωτών, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μπακασέτας έκανε το 0-3 και τον… σταυρό του, γι αυτό που συνέβαινε στο Αγρίνιο!

Κάθε προσπάθεια των φιλοξενούμενων έφερνε… τρικυμία στην άμυνα του Παναιτωλικού, ο Βιγιάλμπα συνέχισε να κάνει “πάρτι” από τα αριστερά και στο 24′ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουμάλ για το 0-4! Η εικόνα αυτή προκάλεσε και την “έκρηξη” των φίλων των γηπεδούχων, με κάποιους από αυτούς να αποχωρούν και από το γήπεδο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Άξιο αναφοράς πως η πρώτη αξιόλογη στιγμή της ομάδας του Νταλακούρα ήρθε στο 37′ με την κεφαλιά του Μαρκόφσκι.

Έχοντας πλέον τεράστιο ψυχολογικό πλεονέκτημα, ο Πανιώνιος προσπάθησε στην και στην επανάληψη να βρει δίχτυα, αλλά βρήκαν μπροστά τους τον καλύτερο παίκτη των γηπεδούχων, τον τερματοφύλακα Κυριακίδη. Οι παίκτες του Παναιτωλικού -που ήθελαν να τελειώσει το “μαρτύριο” τους- κατάφεραν στο 66′ να δείξουν πως… παίζουν και αυτοί στον αγώνα, μειώνοντας σε 4-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιγιαφάνες. Πάντως, ο… χορός των γκολ δεν τελείωσε για τους Νεοσμυρνιώτες, που έφτασαν στο 5-1 με τον Ανσαριφάρντ στο 83′ (ο Ιρανός αφιερώνει το γκολ στον πρώην αρχηγό της Περσέπολις, που “έφυγε” από την ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης από έμφραγμα.).

 Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Νταλακούρας): Κυριακίδης, Ρουμπουλάκου (Ρουσκουγιέδα 46′), Κούσας, Παπάζογλου, Ντιέγκο Μπεχαράνο (Βασιλείου 46′), Μάκος, Ντάνι Μπεχαράνο, Κάπελ, Ουάρντα, Βιγιαφάνες, Μαρκόφσκι (Μάρκος Πάουλο 75′).

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου (Τασουλής 76′), Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Σιώπης, Κάρμπος, Μπουμάλ, Βιγιάλμπα (Καρίμ 76′), Μπακασέτας (Χαλκιαδάκης 85′), Καραμάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε