Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

“Μας κάνατε ρεζίλι”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 4-0 προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και αποδοκίμασαν τη αποστολή. Όλη τη χρονιά σε μία εβδομάδα παίζουν οι παίκτες του Χάβου.

“Ρεζίλι μας κάνατε. Μας ξεφτιλίσατε ρε. Κανονίστε να πάρετε το Κύπελλο” ήταν μερικά από όσα άκουσαν οι Θεσσαλονικείς. Τί είναι αυτά τα χάλια;” είπαν στους Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και Ντάριο Κρέσιτς, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που έκαναν την εμφάνισή τους, ενώ το μήνυμα “φέρτε το Κύπελλο, αλλιώς…” στάλθηκε προς πάσα κατεύθυνση.

Ο Σπύρος Μηλιορίδης που εκπροσωπούσε τη διοίκηση της ομάδας και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιάννης Αθανασιάδης άκουσαν τους οπαδούς να τους παραπονιούνται: «Τί είναι αυτά; Εμείς πάμε στο γήπεδο σε κάθε αγώνα, δίνουμε από το υστέρημά μας και αυτοί κάνουν αποχή; Εμείς για να βγάλουμε λίγες χιλιάδες ευρώ δουλεύουμε χρόνια, ενώ αυτοί…». Ο Κώστας Χαλκιάς και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης άκουγαν παράπονα δύο-τριών οπαδών σε ένα μίνι τετ-α-τετ, ενώ ο Μάκης Χάβος βγήκε σκεπτικός και αμίλητος και πήγε κατευθείαν στο πούλμαν.

Μέσα σε επτά ημέρες ο ΠΑΟΚ παίζει και τους δύο στόχους του. Την Τετάρτη υποδέχεται σε εξ αναβολής αναμέτρηση τον Εργοτέλη, ενώ την Κυριακή φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Ο “δικέφαλος του βορρά” βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα 4 βαθμούς πίσω από Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου με τον κίνδυνο να χάσει το… τρένο των πλέι-οφ να είναι ορατός αν δεν πάρει έξι πόντους σε αυτά τα δύο παιχνίδια, ενώ την επόμενη Τετάρτη υπάρχει ο επαναληπτικός ημιτελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε