Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μας “κοροϊδεύει” ο πρόεδρος της Σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ντράγκαν Κάπισιτς μάλλον είδε άλλο βίντεο των θλιβερών επεισοδίων του ΟΑΚΑ , αφού είπε ότι ο Κρστιτς προσπάθησε να προστατεύσει… τον Μπιέλιτσα και πέταξε την καρέκλα για να αμυνθεί!

Ο πρόεδρος της Σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα τονίζοντας ότι ο Κρστιτς ήταν σε άμυνα και γι’ αυτό πέταξε την καρέκλα:

“Το βίντεο δείχνει καθαρά πως ο Κρστιτς μπήκε στον καυγά για να γλιτώσει τον Μπιέλιτσα, που βρισκόταν στο έδαφος και από πάνω ο Σχορτσιανίτης τον χτυπούσε αλύπητα. Στη συνέχεια ο Έλληνας σέντερ γύρισε προς τον αρχηγό μας, που βρέθηκε περικυκλωμένος από Έλληνες παίκτες και οπαδούς. Με την καρέκλα προσπαθούσε να αμυνθεί.”

Δείτε το βίντεο που διαψεύδει κατηγορηματικά τον Κάπισιτς

Ο πρόεδρος της Σερβικής ομοσπονδίας προχώρησε ακόμη περισσότερο τονίζοντας ότι η Ισπανία υποκινεί την τιμωρία των δύο ομάδων ώστε να έχει πιο εύκολο έργο στο Μουντομπάσκετ:

“Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι οι Ισπανοί κρύβονται πίσω από όλη αυτή την ιστορία, προσπαθώντας να επωφεληθούν από το καταστροφικό φιλικό στην Αθήνα. Η εθνική Ισπανίας δεν παίζει καλά και θέλει να μειώσει τις πιθανότητες των ανταγωνιστών της να κερδίσουν μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε