Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μασάδο: Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής του Άρη, μία εβδομάδα μετά τη διακοπή του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, χαρακτήρισε αυστηρή την απόφαση του διαιτητή ενώ καταδίκασε τη ρίψη αντικειμένου προς τη βοηθό.

Ο Μανουέλ Μασάδο μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη διακοπή του αγώνα Άρης – Αστέρας Τρίπολης…

“Εχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις, όσον αφορά τη ρίψη των αντικειμένων πάρα πολλές φορές και θα μπορούσα να πω πολύ χειρότερες στιγμές σε ότι έχει να κάνει με τα πράγματα τα οποία γίνανε, ποτέ όμως στη καριέρα μου δεν έχω ζήσει την οριστική διακοπή ενός παιχνιδιού! Πάντα προσπαθούν οι παράγοντες οι οποίοι συντελούν στο εάν θα συνεχιστεί ή όχι ένα παιχνίδι, να προσφέρουν τη σιγουριά που χρειάζεται, ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Πλέον, βλέποντας το παιχνίδι πιο ψύχραιμα, γιατί δεν ζταν μόνο τα γεγονότα, αλλά και το 40λεπτο που κάναμε,  το οποίο ξαναείδα, θέλω να πω πως δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Πιστεύω πάντως πως με τις αλλαγές τις οποίες θα κάναμε και με βάση τη διάθεση που έχουν δείξει οι ποδοσφαιριστές μέχρι σήμερα, θα ανατρέπαμε το αποτέλεσμα. Οσον αφορά το πειθαρχικό κομμάτι, όπως η διοίκηση της ομάδας, έτσι κι εγώ, θα καταδικάσω το γεγονός της ρίψης αντικειμένου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι κάτι το οποίο μας λυπεί πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα όμως θεωρώ πως ήταν αυστηρή η διακοπή του παιχνιδιού. Ισως μετά την εκκένωση της κερκίδας να έπρεπε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ώστε να μπορέσει το αθλητικό κομμάτι, το ποδόσφαιρο δηλαδή, να κερδίσει το συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο και πάλι λέω πως μας λυπεί πάρα πολύ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε