Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μασάδο: Μακάρι να έρθω στον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την επιθυμία του να φύγει από την Τουλούζ και να μετακομίσει στον Πειραιά εξέφρασε ο Πάουλο Μασάδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάουλο Μασάδο στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”:

Για το αν έχει γίνει επίσημη κρούση από τον Ολυμπιακό αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην Τουλούζ: “Δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη κίνηση ο Ολυμπιακός, αλλά με το που θα κάνει θα πιέσω και εγώ όσο μπορώ για να πουν το ΟΚ και να με δώσουν με μεταγραφή. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για μένα εδώ. Έχω πρόβλημα επικοινωνίας με τη διοίκηση και αυτό έχει επίδραση στη θέση μου στην ενδεκάδα. Θέλω να φύγω από την Τουλούζ. Δυστυχώς έχω συμβόλαιο και όποια ομάδα με θέλει πρέπει να συμφωνήσει με την Τουλούζ. Μακάρι να γίνει αυτό με τον Ολυμπιακό”.

Για το αν έχει συζητήσει με την διοίκηση του γαλλικού συλλόγου: “Έχω ζητήσει ραντεβού με τη διοίκηση το οποίο έχει φιξαιριστεί από την περασμένη εβδομάδα για τη Δευτέρα. Αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, θα συναντηθώ μαζί τους και θα συζητήσουμε το μέλλον μου. Πιστεύω ότι για μένα και την Τουλούζ θα είναι καλύτερα να χωρίσουν οι δρόμοι μας”.

Για το τι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό: “Ξέρω τα πάντα. Έχω δει σε βίντεο και την φιέστα που έκανε! Είδα εντυπωσιακές εικόνες και πραγματικά θέλω να τις ζήσω και εγώ με τον Ολυμπιακό”.

Για το τι θα συζητήσει με τους ανθρώπους της Τουλούζ: “Θα τους πω ότι θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Θα τους πω να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να με δώσουν στην ελληνική ομάδα. Είναι η επιλογή μου αυτή και δεν θα αλλάξει. Να πείτε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού ότι θέλω να έρθω στην ομάδα! Έχω μάθει τα καλύτερα για τον πρόεδρο και θέλω να αποτελέσω μέλος αυτής της οικογένειας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε