Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Μασάδο: Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό

Ο Πορτογάλος μέσος της Τουλούζ, Πάολο Μασάδο που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού εξέφρασε την επιθυμία να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Ο Μασάδο εξετάζεται από τους ερυθρόλευκους αλλά η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι αφού η Τουλούζ φέρεται να αξιώνει 4 εκ. ευρώ για να τον πουλήσει, ενώ δεν συζητά προς ώρας το ενδεχόμενο δανεισμού του.

Τον παίκτη τον γνωρίζει ο Βαλβέρδε, αφού τον αντιμετώπισε ως προπονητής του Ολυμπιακού από τα παιχνίδια κόντρα στην Σεντ Ετιέν προ τριετίας.

Ο Μασάδο μίλησε στην Sportday και εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στους ερυθρόλευκους:

“Γνωρίζω και εγώ για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Είμαι ενήμερος. Εχω μιλήσει με τον Κέβιν Μιραλάς με τον οποίον παίζαμε μαζί στην Σεντ Ετιέν και ξέρω πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό. Με κολακεύει το ενδεχόμενο να έρθω να παίξω σε αυτή την ομάδα. Γνωρίζω από πρώτο χέρι και τον κόσμο του Ολυμπιακού, έχω παίξει στο γήπεδό του με τη Σεντ Ετιέν και δεν μπορώ να ξεχάσω την ατμόσφαιρα. Είναι δεδομένο ότι θα φύγω από την Τουλούζ. Εγώ έχω τελειώσει από εκεί.

Η Τουλούζ είπε ότι ζητάει για μένα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, όμως αυτά τα χειρίζεται ο ατζέντης μου. Δεν ξέρω αν μπορούμε να μιλάμε για δανεισμό με οψιόν αγοράς ή για κανονική μεταγραφή. Εγώ θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό και να κάνουμε και πάλι ντουέτο με τον Κέβιν Μιραλάς.”

“Πόλεμος” αιωνίων – Μαρινάκης σε Γόντικα: Είσαι έμμισθος και γελοίος

Επιστροφή στις νίκες ή τίτλος… τέλος για τον Ολυμπιακό

Επιστροφή Μιραλάς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε