Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μασιούλις:Η νέα εποχή στον Παναθηναϊκό να αρχίσει με τίτλους!

Μασιούλις:Η νέα εποχή στον Παναθηναϊκό να αρχίσει με τίτλους!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του “τριφυλλιού” δήλωσε έτοιμο να κατακτήσει τίτλους με το… καλημέρα, ενώ μιλώντας για τους φίλους των “πρασίνων” τόνισε πως “είναι τρελοί, αλλά… ωραίοι τρελοί”.

Τα όσα δήλωσε ο Γιόνας Μασιούλις στην επίσημη ιστοσελίδα της “πράσινης” ΚΑΕ:

“Νιώθω έτοιμος να αποτελέσω κομμάτι αυτής της μεγάλης ομάδας. Είναι τιμή για μένα να παίξω για τον Παναθηναϊκό και αυτό που θα ήθελα είναι συνεχίσει να κατακτά τίτλους, όπως κάνει τόσα χρόνια. Είναι αυτό που έχουν συνηθίσει όλοι να κάνει ο Παναθηναϊκός και σίγουρα δεν θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό. Γνωρίζω ότι οι συνθήκες είναι διαφορετικές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Γίνεται θα μπορούσαμε να πούμε μια «επανεκκίνηση» και είναι χαρά μου να βοηθήσω κι εγώ σε αυτή την προσπάθεια”, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

“Θα ήθελα αυτή η νέα εποχή για τον Παναθηναϊκό να αρχίσει με τίτλους από την πρώτη κιόλας χρονιά. Θέλουμε να είμαστε πραγματικά καλοί και αποτελεσματικοί στο παρκέ από την πρώτη χρονιά. Ξέρω τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στην ομάδα. Δεν έχω παίξει ποτέ μαζί τους, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει από το να γνωρίζω ότι είναι πραγματικά καλοί παίκτες. Το θεωρώ ευκαιρία για μένα να παίξω δίπλα τους και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Με τους παίκτες που έχει ήδη η ομάδα και με αυτούς που περιμένουμε να έρθουν, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Για εμάς, αλλά και για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι τρελοί, αλλά… ωραίοι τρελοί. Έχω παίξει ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ και πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερο να τους έχεις δίπλα σου, στο πλευρό σου και όχι απέναντί σου…”

“Έκλεισε” και Μασιούλις ο Παναθηναϊκός

Ο Διαμαντίδης έπεισε τον Ούκιτς

Και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Ούκιτς!

Φεύγει και ο Γιασικεβίτσιους από τον Παναθηναϊκό

Βουγιούκας: Έφυγα λόγω Ομπράντοβιτς και χρημάτων

Διπλό πράσινο χτύπημα με Λάσμε και Κινέζο!

Αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό για Περπέρογλου

Συμπαίκτης του Καϊμακόγλου στην Ούνιξ ο Βουγιούκας

Καϊμακόγλου: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε