Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ματαιώθηκε το ελληνικό all star game

Ματαιώθηκε το ελληνικό all star game
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.02.2012 | 14:27
Πρώτη δημοσίευση: 11.02.2012 | 14:27

Οι δύσκολες ώρες που περνάει το ελληνικό μπάσκετ ανάγκασε τους ανθρώπους του ΕΣΑΚΕ να ματαιώσουν το all star game Που ήταν προγραμματισμένο για το τριήμερο 2-4 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Έχοντας πλήρη επίγνωση των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας, τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ αποφάσισαν, από κοινού με την διοίκηση του ΟΠΑΠ, ο οποίος αποτελεί τον σταθερό «αιμοδότη» του επαγγελματικού μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα, τη ματαίωση του ALL STAR GAME 2012.

Ο ΟΠΑΠ, αποδέκτης το τελευταίο διάστημα πολυάριθμων αιτημάτων για την μεγιστοποίηση της κοινωνικής του συμβολής, έκρινε μαζί με τους μπασκετικούς του εταίρους (ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ) ότι στην παρούσα φάση οι προτεραιότητές του έπρεπε να αναπροσαρμοστούν και τα όποια κονδύλια απαιτούνταν για την διοργάνωση του ALL STAR GAME της Θεσσαλίας, να διατεθούν σύμφωνα με τις αυξημένες ανάγκες της κοινωνίας.

Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ οφείλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Ευθύμη Ρεντζιά και όλους τους φορείς του νομού και των τεσσάρων πόλεων, που θα αποτελούσαν τους οικοδεσπότες της μεγάλης γιορτής του μπάσκετ. Επιπλέον, τους χιλιάδες φίλους του αθλήματος, που συμμετείχαν στην διαδικτυακή ψηφοφορία για τον καταρτισμό της λίστας συμμετεχόντων και την ΕΡΤ που είχε αναλάβει την τηλεοπτική κάλυψη
   Διαδώστε αυτό το άρθρο