Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μάτος και Γκάμπριελ γεμίζουν τα ταμεία

Πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ ετοιμάζεται να καταθέσει η Μποταφόγκο στον Παναθηναϊκό για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μαρσέλο Μάτος, ενώ η Γκρέμιο προσφέρει 350.000 ευρώ και έμψυχα ανταλλάγματα για τον Γκάμπριελ.

Ρεπορτάζ του βραζιλιάνικου Τύπου αποκαλύπτουν την πρόθεση της Μποταφόγκο να καταθέσει πρόταση ύψους 1.5 εκατομμυρίων ευρώ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μαρσέλο Μάτος.
 
Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, η διοίκηση της Μποταφόγκο θεωρεί ότι αυτά τα χρήματα είναι αρκετά προκειμένου να πείσουν τον Παναθηναϊκό να πει το “ναι” στην πώληση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος με τη σειρά του έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία του να μη γυρίσει στην Παιανία.
 
Επίσης ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Γκρέμιο για την πώληση του Γκάμπριελ . Η βραζιλιάνικη ομάδα προσφέρει στους «πράσινους» 350.000 για τον 30χρονο μπακ συν δύο ή τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές, πρόταση που αναμένεται να γίνει δεκτή από το «τριφύλλι».
 
Μιλώντας μάλιστα σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο αντιπρόεδρος της Γκρέμιο, Αντόνιο Μάρτινς, δήλωσε: «Οι διαπραγματεύσεις πάνε πολύ καλά. Τις λεπτομέρειες για το νέο συμβόλαιο του Γκάμπριελ με την Γκρέμιο θα τις δούμε μετά. Αυτή τη στιγμή το σημαντικό είναι να κερδίσουν την ελευθερία του παίκτη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε