Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ματς δίχως αύριο για ΠΑΟ

Οι δύο ήττες του ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα καθιστούν το ματς κόντρα στην Μπάρτσα
Οι δύο ήττες του ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα καθιστούν το ματς κόντρα στην Μπάρτσα, τελικό. ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο αγώνας στην Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα μοιάζει με τελικό για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, που μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς στην Ευρωλίγκα. 

Όταν ξεκίναγε το TOP 16 της Ευρωλίγκας όλοι περίμεναν ότι Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα θα έδιναν τη μάχη για την πρωτιά του ομίλου. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα όμως οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο κυρίως για τους πράσινους που δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμη νίκη. Αν χάσουν και αυτό το ματς τότε θα αναζητούν στον δεύτερο γύρο ένα θαύμα, αφού θα χρειάζονται τρεις νίκες και βέβαια κάποια δώρα από τους υπόλοιπους.

Η Μπαρτσελόνα που γνώρισε την πρώτη της ήττα στην Ευρωλίγκα από την Παρτίζαν δεν βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση. Το Παλάου Μπλαουγκράνα της δίνει έξτρα ώθηση και αυτό το γνωρίζουν ο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του.

Το ματς ξεκινάει στις 21.45. Τρεις ώρες νωρίτερα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων το εκπληκτικό Μαρούσι υποδέχεται την έκπληξη της δεύτερης φάσης Παρτίζαν. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα ξέρουν ότι με νίκη έχουν βάσιμες ελπίδες πρόκρισης και θα προσπαθήσουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Από την άλλη οι Σέρβοι αν κάνουν το 3 στα 3 τότε πολύ δύσκολα θα μείνουν εκτός της προημιτελικής φάσης. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε