Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ματς “φωτιά” σε Λάρισα και Κρήτη

Κρίσιμη η 18η στροφή της Σούπερ Λιγκ για πολλές ομάδες
Κρίσιμη η 18η στροφή της Σούπερ Λιγκ για πολλές ομάδες, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με τις αναμετρήσεις Εργοτέλης-Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης Πανιώνιος ανοίγει, στις 16:45, η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στις 19:00 κοντράρονται Λάρισα και Ηρακλής στο Αλκαζάρ.

Στην Τρίπολη οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς για να πάρουν προβάδισμα στις θέσεις των πλέι-οφ. Οι γηπεδούχοι θα έχουν και πάλι στην σύνθεση τους Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ενώ από την άλλη οι Νεοσμυρνιώτες δεν θα μπορούν να υπολογίζουν στον τιμωρημένο Μπάλαμπαν.

 
Πολύ σημαντικό ματς και στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη να έχει μπλέξει σε … περιπέτειες μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Η ομάδα της Βοιωτίας βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και αντιμετωπίζουν κάθε ματς σαν τελικό.
 
Ο αγώνας που συγκεντρώνει πάντως τα περισσότερα βλέμματα είναι αυτός στο Αλκαζάρ ανάμεσα σε Λάρισα και Ηρακλή. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και με βάση το δύσκολο πρόγραμμα που έχουν στη συνέχεια το σημερινό παιχνίδι αναμένεται να είναι κομβικό σε ότι αφορά την συνέχεια των δύο στο πρωτάθλημα.
 
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο 23-01

16.45 Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος
16.45 Εργοτέλης – Λεβαδειακός
19.00 Λάρισα – Εργοτέλης

Κυριακή 24-01

14.30 Ατρόμητος – Καβάλα
14,30 Πανθρακικός – Σκόντα Ξάνθη
16.45 Άρης – Παναθηναϊκός
19.00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
19.00 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε