Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ματς – φωτιά στη Βόρεια Ελλάδα

Ματς – φωτιά στη Βόρεια Ελλάδα

Με τρία ματς ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο, ο ΠΑΣ την Λάρισα και ο Ηρακλής την Καβάλα. 

Με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στην αποστολή του μετά από καιρό ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά τίτλου. Ο δικέφαλος του βορρά μετράει πέντε σερί νίκες και βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Ηρακλής που βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, μετά την αποχώρηση και του Ηλία Πουρσανίδη, παίζει ματς-τελικό απέναντι στην Καβάλα. Ο γηραιός θέλει μόνο νίκη αφού σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν ιδιαιτέρως δύσκολα. Η Καβάλα μετά την απόκτηση και του Ντενίλσον θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και οι διοικούντες να δουν ότι η επένδυση τους έχει αντίκρυσμα.  

Στους Ζωσιμάδες θα διεξαχθεί μία πολύ σπουδαία αναμέτρηση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναζητεί την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο του. Το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει πολλά στη μάχη της παραμονής. Η Λάρισα “βολεύεται” και με ισοπαλία αφού σε μία τέτοια περίπτωση θα διατηρηθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Σουπερ Λιγκ

Σάββατο 30-01-10

16.45 ΠΑΣ Γιάννινα – Λάρισα
16.45 Ηρακλής – Καβάλα
19.00 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

Κυριακή 31-01-10

14.30 Πανθρακικός – Εργοτέλης
14.30 Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης
14.30 Σκόντα Ξάνθη – Άρης
16.45 Πανιώνιος – Ολυμπιακός
19.00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε