Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ματς-αγγαρεία στο Καυτανζόγλειο – Το… δράμα ήταν η ΑΕΚ

Ματς-αγγαρεία στο Καυτανζόγλειο – Το… δράμα ήταν η ΑΕΚ

Σε ένα ματς χωρίς ενδιαφέρον, η Ένωση δεν βλεπόταν, βρέθηκε να χάνει από την υποβιβασμένη Δόξα και πήρε τελικά τον βαθμό με το γκολ του Λεονάρντο. Ζήτησαν πέναλτι στο 1-1 οι “κιτρινόμαυροι”. Επιστροφή Γκούντγιονσεν στους αγωνιστικούς χώρους μετά από έξι μήνες

Κακό από πλευράς θεάματος το πρώτο μέρος, με την ΑΕΚ να μην μπορεί να πιάσει καλό ρυθμό, να εμφανίζεται ασύνδετη στις γραμμές της και να μην μπορέι να φανεί απειλητική.

Οι μοναδικές περιπτώσεις που οι δυο ομάδες ανησύχησαν τους δυο τερματοφύλακες (είχαν εύκολο και βαρετό απόγευμα) ήταν από τα σουτ των Λεονάρντο και Κυβελίδη.

Παρόλο που η ΑΕΚ ξεκίνησε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, η Δράμα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 57′, με τον Κυβελίδη να εκμεταλεύεται το… παιδικό λάθος του Μανωλά.

Ο Γεωργέας μπήκε σαν αλλαγή στον αγώνα και βοήθησε την ΑΕΚ να βελτιώσει την εικόνα της, ειδικά στον χώρο του κέντρου. Η πιο σημαντική στιγμή για τους “κιτρινόμαυρους” όμως ήρθε στο 61′, όταν και μπήκε στην αναμέτρηση ο Γκούντγιονσεν (να θυμίσουμε πως ο Ισλανδός απείχε από τους αγωνιστικούς χώρους απ’ τον περασμένο Οκτώβριο, όταν είχε τραυματιστεί σοβαρά στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ).

Η Ένωση ανέβασε ταχύτητα, κατάφερε στο 70′ να ισοφαρίσει με τον Λεονάρντο, ζήτησε πέναλτι στο 80′, όταν το χέρι του Γελαδάρη σταμάτησε το σουτ του Λυμπερόπουλου (ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνα), αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, η ΑΕΚ πάει με μηδέν βαθμούς στα πλέι οφ. Η νίκη του Λεβαδειακού επί του ΠΑΟΚ, η ήττα του Ατρόμητου από τον Ολυμπιακό και η ισοπαλία της ΑΕΚ με την Δόξα Δράμας, δίνουν στους “πράσινους” ένα προβάδισμα τεσσάρων πόντων στην εκκίνηση της διαδικασίας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τσιμπλίδης (46’ Ρούτσης), Βέρτζος, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης (71’ Γελαδάρης), Λίμα, Κατσικογιάννης (64’ Ψυχογιός), Ουέλινγκτον, Αμπουμπακάρι, Κουμπρόγλου, Κυβελίδης

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Εγγλέζου, Μπουγαΐδης, Μανωλάς, Αργυρίου (79’ Λαγός), Βάργκας (63’ Γεωργέας), Φούντας, Γκερέιρο (61’ Γκούντγιονσεν), Λεονάρντο, Κάρλος, Λυμπερόπουλος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε