Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Ματσάρα” στη Βέροια και… μοιρασιά με Πλατανιά!

“Ματσάρα” στη Βέροια και… μοιρασιά με Πλατανιά!

Χορταστικό παιχνίδι στη Βέροια, με τον Πλατανιά να “απαντά” στο γκολ του Μπεν και τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με το παρθενικό τέρμα του Μπάρμπα στην Superleague. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Κατάι – Με δέκα τελείωσε το ματς η “βασίλισσα του Βορρά”

Πολύ καλό ματς στην Βέροια, με γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις και από τις δυο ομάδες. Παρά την μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Πλατανιά στο 4′, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο πρώτο 25′ και ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 22′ με το πολύ όμορφο σουτ του Μπεν.

Η συνέχεια ανήκε όμως στους Κρητικούς. Στο 30′ ο Τόρες δεν μπόρεσε να νικήσει -εξ επαφής- τον Καντιμοίρη, ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Τετέ βρήκε δοκάρι. Τελικά οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματ στα ίσα, πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου (44′), με το εξαιρετικό σούτ του Κατάι.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε τον ίδιο καλό ρυθμό, αλλά οι φάσεις δεν έλειψαν. Η Βέροια είχε καλή στιγμή στο 60′, με τον Γιωργαλίδη να διώχνει το σουτ του Καλτσά, αλλά ο Πλατανιάς ήταν αυτός που έλεγχε το παιχνίδι. Οι Κρητικοί πίεσαν (ο Κατάι ήταν ο κινητήριος μοχλός στην επίθεση) και τελικά έφεραν… τούμπα το ματς στο 65′ με τον Τόρες.

Η Βέροια δεν το… έβαλε κάτω και παρά την υπεροχή των φιλοξενούμενων έφερε το ματ στα ίσα, με το κοντινό πλασέ του Μπάρμπα (76′). Ο Κατάι συνέχισε να κάνει… παπάδες στην άμυνα της “βασίλισσας του Βορρά”, με τον Αμαραντίδης να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω του, αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες (80′). Οι δυο ομάδες προσπάθησαν στα εναπομείναντα λεπτά για το νικητήριο τέρμα, αλλά δεν προέκυψε κάποια καλή ευκαιρία.

Στους 15 πόντους έφτασαν έτσι οι γηπεδούχοι, που παραμένουν προτελευταίοι, ενώ στους 19 η ομάδα του Αναστόπουλου.

Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας, Όστοιτς, Αμαραντίδης, Τραπ, Σιόντης (Παυλίδης 85′), Ζεζίνιο (Βεργώνης 92′), Καλτσάς (Μάνος 71′), Μπαργκάν, Μπεν.

Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γεωργαλλίδης, Φαΐσκα, Φερνάντες, Ιντζίδης, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπέλιτς (Μπέριαν 93′), Γουνδουλάκης (Μενδρινός 46′), Κατάι, Τόρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε