Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ματσάρα στο Αγρίνιο! Η Ξάνθη νίκησε τον Παναιτωλικό

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την 3η της νίκη στα 4 τελευταία εκτός έδρας ματς που έχει δώσει πανηγύρισε η Ξάνθη, η οποία επικράτησε 3-2 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Από τα ομορφότερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Τριάδης άνοιξε το σκορ στο 19΄, στο 48΄ ο Λάζιτς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με το πέναλτι του Ουάρντα στο 64΄. Με τον ίδιο τρόπο, όμως, ο Γιουνές ανέβασε το δείκτη του σκορ (1-3) στο 73΄ και στο 86΄ ο Ρότσα διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου απέδειξε ότι φέτος τα πάει πολύ καλύτερα μακριά από τα Πηγάδια. Μετά τα «διπλά» με Παναθηναϊκό και Πλατανιά, “χτύπησε” με τις “φαρμακερές” αντεπιθέσεις της και τον Παναιτωλικό. διατηρώντας το αήττητο για 7ο σερί ματς (4 ισοπαλίες, 3 νίκες). Οι Αγρινιώτες είχαν πάρα πολλά κενά στην άμυνα, ενώ έγιναν και προσωπικά λάθη των παικτών με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την 2η ήττα μέσα στο “σπίτι” τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ.Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ρόσα (82΄ Λεντέσμα) , Τσοκάνης, Μάκος, Πάουλο, Φερέιρα (82΄ Ρότσα), Καμαβουάκα, Ουαρντά (74΄ Τομανέ), Μαρκόβσκι.

ΞΑΝΘΗ (Ρ.Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Γουάλας, Ντε Λούκας, Λάζιτς, Βασιλακάκης (93΄ Ορφανίδης), Λουσέρο, Τριάδης (91΄ Οκάν), Γιουνές (87΄ Ράνος).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε