Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ματσάρα στο “Μεάτσα”

Ο Σάμουελ πανηγυρίζει το γκολ που έδωσε τη νίκη στην Ίντερ
Ο Σάμουελ πανηγυρίζει το γκολ που έδωσε τη νίκη στην Ίντερ, ΦΩΤΟ REUTERS

Η Σιένα του Μαλεζάνι αν και είχε το προβάδισμα μέχρι το 88ο λεπτό ηττήθηκε στο Μιλάνο από την Ίντερ με 4-3.

Η ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, Σιένα πήρε το προβάδισμα με τον Μακαρόνε στο 18΄ όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν έξι λεπτά αργότεραμε τον Μιλίτο και πήραν το προβάδισμα με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Σνάιντερ στο 36΄. Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και αφού αρχικά ισοφάρισαν με τον Έκνταλ στο 37΄, πήραν για δεύτερη φορά κεφάλι στο σκορ με τον Μακαρόνε στο 65΄. Όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι θα έκανε την μεγάλη έκπληξη, όμως οι νερατζούρι αποδείχτηκαν εφτάψυχοι και στο 88΄έφεραν το ματς στα ίσα και πάλι με εκτέλεση φάουλ του Σνάιντερ, για να έρθει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σάμουελ και με όμορφο πλασέ να γράψει το τελικό 4-3.

Σόου από τον Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος αποβλήθηκε λίγο πριν το ημίχρονο αλλά ξαναμπήκε στο γήπεδο στο δεύτερο μέρος για να διαμαρτυθεί στον διαιτητή, ενώ πανηγύρισε έξαλλα και την μεγάλη ανατροπή της ομάδας του. Μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε και ο Κριμπάρι για διαμαρτυρίες.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής η αντίπαλος του Παναθηναϊκου στο Γιουρόπα Λιγκ, Ρόμα επικράτησε της Κιέβο στο “Ολίμπικο” με 1-0 χάρη στο τέρμα του Ντε Ρόσι στο 2ο λεπτό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε