Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ματσάρα” στο Περιστέρι – “Τεσσάρα” ο Ατρόμητος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι παίκτες του Δώνη έπαιξαν εκπληκτικά, ισοφαρίστηκαν δύο φορές από την Κέρκυρα, αλλά κατάφεραν να πάρουν ένα πολύτιμο τρίποντο επικρατώντας με 4-2.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι Περιστεριώτες έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Αναστασάκο επικράτησαν της Κέρκυρας που για πρώτη φορά φέτος παρουσίασε τεράστιες αμυντικές αδυναμίες. Οι Φαίακες έμειναν στις δάφνες της πρόκρισης στους “8” του κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ και έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από την Αθήνα.

 
Ο Αναστασάκος στο 20′ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους αλλά το τέρμα αυτό δεν πρόλαβαν να το χαρούν.
 
Ένα λεπτό αργότερα ο Μακρής έπιασε το σουτ, ο Μιχαηλίδης έκανε λάθος εκτίμηση και ο Καλαντζής παίρνοντας το ριμπάουντ έφερε το ματς στα ίσα.
 
Η γρήγορη ισοφάριση δεν πτόησε τον Ατρόμητο που πήρε και πάλι τα ηνία της αναμέτρησης, με σκόρερ τον Αναστασάκο στο 29′.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την Κέρκυρα. Στο 54′ ο Τσίγκας με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μιχαηλίδη ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Επστάιν έχασε απίστευτη ευκαιρία όταν πλάσαρε αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Ολιβέιρα.
 
Από εκεί και μετά οι παίκτες του Δώνη κυριάρχησαν απόλυτα και με γκολ των Καμαρά, Σαρμιέντο πήραν το τρίποντο ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη.

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (46΄Σαμπού), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Καμαρά (80′ Φαβάλι), Σαγκανόφσκι

Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Μακρής, Γιάντσης (Ιωάννου Ηλ.), Ιωάννου Δημ., Μαϊστόροβιτς, Στολτίδης, Καλαντζής(73΄Λαμπρόπουλος, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Τσίγκας

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε