Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

“Μάχες” παντού – Τα “φώτα” στα Γιάννενα

“Μάχες” παντού – Τα “φώτα” στα Γιάννενα

Πολλές ενδιαφέρουσες αλλά και κρίσιμες αναμετρήσεις συμπεριλαμβάνει το κυρίως μενού της 17ης αγωνιστικής της Superleague. Ξεχωρίζει η δοκιμασία του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ. Όλο το πρόγραμμα.

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί λέει ο λαός και το πρόγραμμα της Κυριακής στο ελληνικό πρωτάθλημα ξεκινάει με δύο αναμετρήσεις όπου αναμένεται να πέσουν… κορμιά. Λίγες μέρες μετά την κόντρα τους για το κύπελλο, Ατρόμητος και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα με τους Περιστεριώτες να θέλουν το τρίποντο για να ισχυροποιήσουν την θέση τους στην πεντάδα και τους Θεσσαλονικείς για να κάνουν επιτέλους ένα νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα η Κέρκυρα θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα ματς που ο χαμένος μπλέκει σε σοβαρές περιπέτειες. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο και για τον ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον Εργοτέλη ενώ πολύ σημαντικό είναι και το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός. Οι δύο ομάδες που γνώρισαν οδυνηρούς αποκλεισμούς από το κύπελλο θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις και οι φιλοξενούμενοι για να συνεχίσουν να έχουν το πάνω χέρι στη μάχη για τον τίτλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Superleague:

Ατρόμητος – Άρης 15:00

Κέρκυρα – Αστέρας Τρίπολης 15:00

ΠΑΟΚ – Εργοτέλης 17:15

Πανιώνιος – Παναιτωλικός 17:15

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 19:30

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε