Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Μάχη” Ολυμπιακού με Πεσκάρα για Γκρέκο

“Μάχη” Ολυμπιακού με Πεσκάρα για Γκρέκο

Η Ρόμα φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Πεσκάρα για την παραχώρηση του Λεάνρτο Γκρέκο, ωστόσο ο παίκτης θέλει Ολυμπιακό.

Εκεί που θεωρούταν δεδομένη η μετακίνηση του 26χρονου μέσου της Ρόμα στον Πειραιά, ήρθε η… σφήνα της Πεσκάρα να αλλάξει τα δεδομένα.

Οι συζητήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τους “τζιαλορόσι” ήταν στο τελικό στάδιο και όλα έδειχναν πως ήταν θέμα ωρών η ολοκλήρωση της μεταγραφής. Η κατάσταση άρχισε να αλλάζει όταν η Πεσκάρα πούλησε τον Βεράτι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι νεοφώτιστοι εκτός από το ότι έβαλαν πολλά χρήματα στα ταμεία τους, καλούνταν να αντικαταστήσουν τον παίκτη που έχασαν και έτσι στράφηκαν στην περίπτωση του Γκρέκο.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η Ρόμα ανταποκρίθηκε καθώς μπορεί να βάλει περισσότερα χρήματα στα ταμεία της και οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία. Ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο αγκάθι και αυτό έχει να κάνει με την επιθυμία του παίκτη. Ο Γκρέκο έχει “ψηθεί” να μετακομίσει στον Ολυμπιακό και να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ πολύ περισσότερο από το να παίξει στους νεοφώτιστους.

Οι επόμενες ώρες και μέρες είναι κρίσιμες και οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να εξαντλήσουν τα περιθώρια αφού ο αριστεροπόδαρος μέσος αποτελεί θερμή εισήγηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Στο πρώτο η…γκολάρα του Τζιμπούρ, στο δεύτερο οι ευκαιρίες

Ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Μιραλάς

Διαβάστε περισσότερα νέα για προετοιμασίες των ομάδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε