Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Μάχη” δικεφάλων και… επιβίωσης – ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30)

Με στόχο να ξεπεράσουν τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο Ολυμπιακό Στάδιο στο μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής Superleague.

Οι “κιτρινόμαυροι” ψάχνουν την πρώτη τους νίκη μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες κόντρα στους “ασπρόμαυρους” που έρχονται από τον αποκλεισμό στο κύπελλο από  τον Ατρόμητο και την αποχώρηση  του Ζαγοράκη από την προεδρία της ΠΑΕ.

Σχετικά με τα πλάνα των δύο τεχνικών, ο Νίκος Κωστένογλου που αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολή τον Γρηγόρη Μάκο αναμένεται  να παρατάξει την ΑΕΚ με τερματοφύλακα τον Αραμπατζή και στην άμυνα τους Καράμπελα, Μανωλά, Δέλλα και Αργυρίου. Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Γεωργέας-Καφές, στην τριάδα μπροστά οι Κλωναρίδης (αριστερά), Κάρλος (επιτελικό), Σιαλμάς (δεξιά) και προωθημένος θα είναι ο Λυμπερόπουλος.

Όσον αφορά τον Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να διατηρήσει τον Γλύκο στα γκολπόστ. Δεξιά στην άμυνα (απόντος του Έτο) θα ξεκινήσει ο Σνάουτσνερ, αριστερά ο Λίνο και στο κέντρο ο Μαλεζάς με τον Τσιρίλο. Φωτάκης, Λαζάρ  και Γκαρσία θα συνθέσουν την τριπλέτα στην μεσαία γραμμή, Γεωργιάδης και Σαλπιγγίδης θα βρίσκονται στις πτέρυγες και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε