Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

“Μάχη” με φόντο τα ημιτελικά – ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (17:00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο “δικέφαλος του βορρά” υποδέχεται τους Περιστεριώτες στην Τούμπα με το νικητή να σφραγίζει το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Το… σταύρωμα στα ημιτελικά με τον νικητή του Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στους δύο αποψινούς αντιπάλους της Τούμπας, καθώς όποιος επικρατήσει θα έχει πολλές πιθανότητες για να βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να δώσουν συνέχεια στα τελευταία θετικά αποτελέσματα με τον Λάζλο Μπόλονι να σκέφτεται ενδεκάδα με τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζά και Λίνο στην άμυνα, ενώ στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ο Λαζάρ και ο Γκαρσία. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν ο Ρομπέρ, ο Φωτάκης και ο Σαλπιγγίδης, Στην κορυφή θα παίξει ο Αθανασιάδης.

Όσον αφορά τον Γιώργο Δώνη αναμένεται να τοποθετήσει τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια. Ο Σκόνδρας δεξιά, ο Οικονόμου αριστερά και οι Νάστο, Φυτανίδης στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαίας γραμμή πολύ πιθανό να βρεθούν οι Μακρής, Πίτου και Μπρίτο, με τους Καραμάνο και Καραγκούνη να είναι πίσω από τον Μήτρογλου. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε